Ομιλία Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Καστοριά

Τον ΄Ελληνα πολιτικό κ.Μιχάλη Χαραλαμπίδη διακεκριμένο Κοινωνιολόγο και Συγγραφέα πολλών βιβλίων για κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά και πολιτισμικά ζητήματα καθώς και για τον πολιτικό αγώνα του Ποντιακού Λαού, φιλοξενούμε σήμερα σε εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς που θα είναι ομιλητής, με θέμα¨ «ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ».

Η προβληματική αυτή και οι προτάσεις αναφέρονται στο βιβλίο του με θέμα¨ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ «Ο Τουρισμός ως Πολιτιστική Οικονομία». Το βιβλίο αναφέρεται ανάμεσα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και στην Καστοριά.

Ο κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, με ουσιαστική συμβολή στην νεότερη πολιτική ζωή της Ελλάδας με πλήθος Εθνικών και Κοινωνικών δράσεων  (το 1994, το Κοινοβούλιο υιοθέτησε την πρότασή του για την αναγνώριση της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας) είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης  για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών, μέλος της διεθνούς και μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ερευνητής στο Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών και μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής λογιστικού έλεγχου για την διερεύνηση του απεχθούς χρέους της Ελλάδος.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΔΣ Καστοριάς και  προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς της πόλης μας, η Π.Ε.Καστοριάς, η Εταιρεία Τουρισμού Δυτ.Μακεδονίας, το Επιμελητήριο, η ΄Ενωση Ξενοδόχων, ο Σύλλογος ιδιοκτ. ενοικιαζομένων τουριστικών καταλυμάτων Δυτ.Μακεδονίας, ο Σύλλογος ιδιοκτητών κατ|των εστίασης Καστοριάς, ο εμπορικός σύλλογος Καστοριάς, κ.α. οι Σπουδαστές των ΤΕΙ  και όλοι οι πολίτες που δραστηριοποιούνται  στον Τομέα του Τουρισμού. Μετά την ομιλία του κ.Χαραλαμπίδη θα ακολουθήσει διάλογος με τους παριστάμενους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια