Η Ε.Ε σχεδιάζει να φτιάξει δική της Ολυμπιακή Ομάδα προκειμένου να εξασθενίσει η εθνική υπερηφάνεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ολυμπιακή ομάδα της ΕΕ για την 100ή επέτειο από τους ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου του 1936 προκειμένου να υποβαθμίσουν την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Bill Etheridge, εκπρόσωπος του UKIP στο ευρω-κοινοβούλιο, αποκάλυψε στην Daily Express, ότι διεξάγονται μυστικές συζητήσεις μεταξύ αξιωματούχων της ΕΕ «πίσω από κλειστές πόρτες».

«Υπήρξαν αρκετές συνομιλίες γι’ αυτό μεταξύ άλλων ευρωβουλευτών και ορισμένοι από αυτούς τις έλαβαν αρκετά σοβαρά», δήλωσε. «Χρησιμοποιούσαν τη λέξη “αλληλεγγύη”, η οποία τείνει να αποτελέσει το συνθηματικό για ακόμη πιο στενή ένωση».

«Μιλάει για το σχέδιό τους να δημιουργήσουν τις "Ηνωμένες Πολιτείες" της Ευρώπης».

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπήρξε κάποια ζήλια στην επιτυχία της Βρετανίας το 2012 και το 2016 και θέλουν ένα κομμάτι της επιτυχίας μας», συνεχίζει ο Etheridge. «Είναι μια τρελή προσπάθεια της ΕΕ να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα».

Ο Etheridge λέει ότι όσοι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο θα ήθελαν να κατασκευάσουν και να κατεβάσουν εγκαίρως την ευρω-ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036, οι οποίοι θα πέσουν στην 100ή επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, που φιλοξένησε ο Αδόλφος Χίτλερ στη Γερμανία.

περισσότερα εδώ: Κόκκινος Ουρανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια