Ένταση και αναβολή στη δίκη του συζυγοκτόνου της Κοζάνης

Χωρίς τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας ξεκίνησε στις 11:00 της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018 η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου και δολοφόνου της Ανθής Λινάρδου με την κατηγορία ότι φέρεται να σχεδίαζε επίθεση στην πρώην πεθερά του.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, ο δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής ο οποίος φέρεται να δέχτηκε την καταγγελία από συγκρατούμενο του στις φυλακές των Γρεβενών, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, στέλνοντας με επιστολή την κατάθεσή του και ζητώντας από το Δικαστήριο πως σε περίπτωση που δεν δοθεί η αναβολή, να αναγνωστεί η έγγραφη κατάθεσή του.

Από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου η συνήγορός του κα. Ασημίνα Μαγγόλα ζήτησε από το Δικαστήριο με Εισαγγελική παραγγελία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η κατηγορία, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια δεν πληροί της προϋποθέσεις και αφορά συγκεκριμένες υποθέσεις κακουργημάτων και μόνο.

Επίσης, από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο τέλος της δίκης, δεν έλειψε η ένταση στην δικαστική αίθουσα, όταν συγγενικό πρόσωπο της Ανθής Λινάρδου έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να επιτεθεί στον κατηγορούμενο.

Τέλος, στις 9 Μαΐου 2018 που θα γίνει το δικαστήριο, ζητήθηκε να παρευρεθεί ως μάρτυρας και ο κρατούμενος των φυλακών Γρεβενών που φαίνεται να κατήγγειλε το γεγονός στον δημοσιογράφο εκπομπής.

Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια