Ο μικρός Παναγιώτης από την Κοζάνη με το χαμόγελο στα χείλη δίνει αγώνα για την ζωή του Ας βοηθήσουμε!

Αγώνα ζωής δίνει εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες, από την ημέρα της γέννησής του μέχρι και σήμερα, ο μικρός Παναγιώτης, από την Κοζάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό,πρόβλημα υγείας.

Πλέον, ο αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού δίνεται στο Νοσοκομείο Παίδων,

στην Αθήνα, με την οικογένειά του να έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, καθώς τα έξοδα είναι δυσβάστακτα, επί τόσους μήνες, αλλά και για τη συνέχεια.

Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Παναγιώτη, εάν υπάρχει η δυνατότητα, με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό;

Τραπεζα Πειραιως

Λογαριασμος: 6614140428400

IBAN: GR3901716140006614140428400

BIC: PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του μικρού Παναγιώτη, Άκη Αναστασιάδη, στο Facebook, έχει ως εξής:

"Ποτέ στη ζωή μου δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να κάτσω και να γράψω κάποιες λέξεις με τις οποίες να ζητάω βοήθεια για το παιδί μου.Να λοιπόν που το ζω και αυτό και πρέπει να ζητήσω απ όλους σας να μας βοηθήσετε οικονομικά. Αυτός είναι ο μεγάλος μου Ήρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης μου είναι εννέα μηνών και πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου το οποίο έχει προκύψει ύστερα από 7 επεμβάσεις. Γεννήθηκε με ατρησία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Εδώ και εννέα μήνες αγωνιζόμαστε και οι τρεις μαζί συντροφιά με τη δύναμη της Παναγίας και μετά από έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Γ.Ν Θεσσαλονίκης, πλέον εδώ και ένα μηνά ο αγώνας μας συνεχίζεται στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Η ιστορία μας αυτή θέλει υπομονή πίστη και πολύ χρόνο, παράλληλα όμως τα έξοδα και οι ανάγκες είναι τεράστια. Ζητώ την οικονομική σας βοήθεια όποια και να είναι αυτή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Ο λογαριασμός είναι της γυναίκας μου και ακόμα και ένα ευρώ για μας είναι μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και θα ήθελα να ζητήσω σε όσους ανταποκριθείτε στο μήνυμα μου να βάζετε σαν αιτιολογία τη λέξη Δωρεά και όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε είμαι στη διάθεση του να απαντήσω. Και πάλι ευχαριστώ."

Τραπεζα Πειραιως Λογαριασμος: 6614140428400 IBAN: GR3901716140006614140428400 BIC: PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια