Θα πολεμήσουμε και με όπλα πνευματικά

Προς
Τα αγαπητά μου πνευματικά παιδιά, τους γόνους του Ορθοδόξου Ελληνισμού και κληρονόμους της Βασιλείας του Ιησού Χριστού!

Τα πράγματα παγκοσμίως δεν πάνε καλά!

Στην Ευρώπη, πού καυχάται για τον πολιτισμό της, τα πράγματα είναι άσχημα. Γιατί δυστυχώς, η ψυχή του δυτικού πολιτισμού, δεν είναι «οι πολιτισμένες ψυχές».

Ζούμε σε μια Ευρώπη, βουτηγμένη στην αθεΐα, τον υλισμό και την ηδονή, ό Χριστιανισμός έχει περιθωριοποιηθεί και ήδη νοθευμένος, τείνει να εξαφανιστεί, μέσα στο πέλαγος του εγωισμού, της απιστίας, της κατανάλωσης, της ηδονής και του ατομισμού.


Γι' αυτό, όχι μόνο μικρά Κράτη, όπως η Ελλάδα, αλλά και μεγάλα, όπως ή Ισπανία, ή Ιταλία και ή Γαλλία, βυθίστηκαν κατ' αρχάς, σε μια καλοσχεδιασμένη και μακρόχρονη περίοδο πνευματικής φτώχειας, ηθικής κρίσις και αθεΐας, που τα μετέτρεψαν σε «δορυφόρους» υποτελείας, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Εωσφορισμού.

Μετά, με προμελετημένες διαδικασίες, μπήκαν στο ατέρμονο τούνελ της τεχνητής (της δήθεν) οικονομικής κρίσης με τα γνωστά επακόλουθα και αργότερα, υποδαυλίζοντας την επέλαση των λαθρομεταναστών -όσο κι αν προσπαθούν να το καλύψουν- κατόρθωσαν τον αφελληνισμό κυρίως αλλά και την ισλαμοποίηση της Χώρας μας.  Ήδη, επικρατεί μια ολέθρια πολιτιστική κρίση, βασιλεύει μια ομάδα προσκυνημένων ηγετίσκων, του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, κυριαρχεί  η ανασφάλεια και κυβερνά ο υπόκοσμος, το οργανωμένο έγκλημα και η ανηθικότητα.

Ζούμε έναν πολυεπίπεδο εκφυλισμό, που όμοιόν του, δεν γνώρισε ποτέ ο κόσμος, στην ιστορική του πορεία.

Στις τελευταίες δεκαετίες, κάποιες ισχυρές πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, που διαφεντεύουν τους λαούς της Υφηλίου, αποφάσισαν - όπως ό Χίτλερ το 1938, που θέλησε με τη δύναμη των όπλων, να κατακτήσει την Ευρώπη και όχι μόνον - αυτοί τώρα, επεδίωξαν από το 1950 και μετά, κυρίως όμως με την θέσπιση του ΕΥΡΩ, να υποτάξουν αδύναμες οικονομικά ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως όμως την Ελλάδα.

Βλέπετε, ο επίγειος πλούτος της χώρας μας και ιδιαιτέρως ο υπόγειος (πετρέλαια, χρυσός, φυσικό αέριο, λιγνίτης, ουράνιο και δεκάδες άλλα πολύτιμα υλικά) είναι ένας θησαυρός ανεκτίμητος.  Γνωστός ήδη, στους οικονομικούς δυνάστες του κόσμου, από τις αρχές του 19ου αιώνος, αλλά φρόντιζαν πάντα, να το κρύβουν από τον ελληνικό Λαό.  Στους καιρούς μας, καθώς αδειάζουν σιγά-σιγά τα αποθέματα που έχουν άλλες Χώρες (βλέπε Σαουδική Αραβία κλπ),υποτελείς κι αυτοί, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να ανοίξουν τα «πηγάδια» της ελληνικής γης, για να κορέσουν την δίψα τους, με χρυσάφι, οι ορκισμένοι εχθροί της Ανθρωπότητας!

Αλλ΄ όμως αυτή η κατάσταση, ιδίως για την Ελλάδα μας, γίνεται χειρότερη, λόγω της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής και τις συμπεριφορές των φιλότουρκων αλβανών και σκοπιανών, που αποτελούν κατάλοιπα της οθωμανικής κατοχής επί της βαλκανικής χερσονήσου!

Στον δρόμο για το αύριο της Ελλάδος, παραμονεύουν πάλι οι τούρκοι, οι αιώνιοι εχθροί της.


Μάλιστα δε, άρχισε ήδη να διαγράφεται στον ορίζοντα -σύμφωνα με έγκριτους διεθνολόγους και γεωστρατηγικούς αναλυτές - το φάντασμα, ενός βαλκανικού πολέμου, μέρος του οποίου θα είναι και μια ελληνο-τουρκική σύρραξη, όπως και πολλοί άγιοι πνευματικοί Πατέρες της Πίστεώς μας, έχουν προφητεύσει!

Αυτός είναι ο λόγος, που αναφέρομαι στις προφητείες των αγίων μας, να γίνομαι πιο θαρραλέοι και προετοιμασμένοι, για όσα (τυχόν) μας συμβούν αύριο, μεθαύριο. Οι δυσκολίες θα είναι λιγότερο επώδυνες, εάν είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.


Καθώς παρακολουθώ, τις φήμες και τα όσα διαδίδονται περί ενός επικείμενου πολέμου, αισθάνομαι πως έχω ιερό καθήκον, προς τα πνευματικά μου παιδιά, να μιλώ για όσα ακούγονται, να προκαλώ την προσοχή τους για τα «σημεία των καιρών» και να ενισχύω όσο μπορώ τις καρδιές τους, με ελπίδα και πίστη στη δύναμη του Ιησού Χριστού μας, που είναι ο Κύριος της ζωής, και της Ιστορίας του Κόσμου.

Βλέποντας την μεγάλη «αποστασία» των λαών, από το Θεό, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι, μας περιμένουν χαλεποί καιροί, «πέτρινα» χρόνια, αδικίες, πόλεμοι, αιματοχυσίες, ακραία φυσικά φαινόμενα, αλληλοσπαραγμοί και κορύφωση της αμαρτίας. Πώς να μείνω αδιάφορος; Πώς να σιωπήσω μπροστά στα δεινά που μας περιμένουν; Πώς να αφήσω ανημέρωτα τα πνευματικά μου παιδιά και εκτεθειμένα στη «λαίλαπα», που έρχεται;

 Όχι! Δεν μπορώ να σιωπήσω ...

Πείθομαι, από τα προφητικά λόγια του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, του Αγίου Ανδρέου του «κατά Χριστόν σαλού», του Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου, του αγίου Γέροντος Εφραίμ του Βατοπεδινού, του αγίου Εφραίμ της Αριζόνας, και πολλών άλλων Ελλήνων, Σέρβων και Ρώσσων αγίων. Η αγιότητά τους και μόνον, είναι εγγύηση για την αλήθεια που κρύβεται μέσα στους λόγους των. Κι αυτοί δεν σιώπησαν, θέλησαν να μας ειδοποιήσουν για τα επερχόμενα δεινά και το έκαναν.

Αυτή τη στιγμή, έχω κατά νουν την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε στους παππούδες μας: « ... Θα σας δώσουν πολύ χρήμα. Θα ζητήσουν, να το πάρουν πίσω αλλά, δε θα προλάβουν»!

Αν η προφητεία αυτή, σχετίζεται με την σημερινή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, τότε είναι φανερό ότι, το « ... δε θα προλάβουν», σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι, το πολύ μεγάλο, που θα καταστήσει το χρέος των Ελλήνων, ανύπαρκτο. Αν σκεφτούμε, τί μπορεί να είναι αυτό το γεγονός, που μετά από αυτό, δεν θα μπορούν να πάρουν πίσω το «χρήμα» τους οι ξένοι δανειστές και τοκογλύφοι ... τότε αυτό που φαίνεται από όσα συντελούνται παγκοσμίως αλλά και στη γειτονιά μας, αυτό μπορεί να είναι ... ο πόλεμος!

Αγαπητά μου, πνευματικά παιδιά

Εν όψει, οποιουδήποτε κακού, ας λάβουμε προληπτικά «μέτρα» ...

Ο πόλεμος, είναι το καταστροφικότερο γεγονός και το χείριστο των δεινών, για τον άνθρωπο. Στην παγκόσμια ιστορία, υπάρχουν πλείστα όσα πολεμικά συμβάντα, που αποδεικνύουν ότι μετά από κάθε πόλεμο, ποτέ δεν αναδεικνύεται νικητής, εφ' όσον ο θάνατος και η δυστυχία κυριαρχούν από την αρχή ενός πολέμου, έως το τέλος του.  Οι εξήγηση στην ερώτηση: «γιατί επιτρέπει ο Θεός, να συμβαίνει ένας πόλεμος;», είναι ότι μέσα στο σχέδιο του Θεού, υπεισέρχεται το «κακό» στοιχείο του Κόσμου, που προκαλεί μίσος, έχθρα, αντιπαλότητα και αδελφοκτονία. Ο Θεός, αφήνει ελεύθερο τον άνθρωπο, να διαλέξει μεταξύ καλού ή κακού, ειρήνης ή πολέμου, αγάπης ή μίσους! 

Αν προσέξουμε καλύτερα στα ιστορικά συμβάντα πολέμων, θα δούμε καθαρά, ότι πάντα ο πόλεμος, ο αφανισμός των ανθρώπων και τα δεινά του, έρχονται σαν αποτέλεσμα της ηθικού ευτελισμού, της κορύφωσης του μίσους και της εγκληματικότητας, της αποχαλίνωσης των ηθών και της απομάκρυνσης του ανθρώπου από την «αγκαλιά» του Θεού!

Με αυτό το "ζύγι", πρέπει να μετρήσουμε και τη δική μας «αποστασία» σαν Έθνος και σαν Λαός! Ξεφύγαμε από τα χρηστά ήθη των Προγόνων μας. Αφήσαμε πίσω μας, την Ιστορία του τόπου μας, με τις αξίες που κάποτε τιμούσαμε. Σβήσαμε από τις καρδιές μας, την Πίστη στον Χριστό και την Θεοτόκο Μητέρα μας. Γίναμε βλάσφημοι με τα λόγια και με τις πράξεις μας. Ανοίξαμε τις πόρτες μας στην αθεΐα, στο σατανισμό, στην ακολασία, τη διαστροφή, στην σεξουαλική ανωμαλία πάσης φύσεως. Παραδώσαμε το πηδάλιο της Ελλάδος στα χέρια, ανοήτων και ξενόδουλων πολιτικών και αφήσαμε την τύχη των παιδιών μας, σε ανθρώπους, δίχως εθνική συνείδηση, δίχως Θεό, δίχως αισχύνη, τυχοδιώκτες της πολιτικής ζωής και εραστές του μηδενισμού!

Και γι' αυτό, μόνον Εμείς ήμαστε υπεύθυνοι!

Αυτοί, οι «άχρηστοι», ήταν αυτοί που ήταν.  Εμείς τους επιλέξαμε, να μας διαφεντέψουν. Εμείς, δε θελήσαμε να μάθουμε από τα παθήματα του παρελθόντος, ότι πρέπει η Ελλάδα και οι Έλληνες, να δίδουν τα ηνία της Χώρας, μόνον σε Άρχοντες Πιστούς στο Θεό και την Ελλάδα!  Διαφορετικά, η Χώρα μας, θα κινδυνεύει με αφανισμό (όπως τώρα), καθώς Άθεοι, Μασόνοι, Σιωνιστές, Φασίστες, Ειδωλολάτρες, ξενόδουλοι και δειλοί, με διάφορες πολιτικές ίντριγκες, θα κατορθώνουν να παίρνουν τα σκήπτρα της εξουσίας!

Κι αν πρέπει να μετανοήσουμε, γι' αυτά ... τότε τί πρέπει να κάνουμε, για όσα πράξαμε, τα χρόνια που πέρασαν, τα χρόνια της καλοπέρασης, των πολυέξοδων διακοπών, της υπερκατανάλωσης με τους γεμάτους κάδους των σκουπιδιών από ψωμιά της χθεσινής ημέρας και τα ανέπαφα περισσεύματα φαγητών, που πετούσαμε;  Και τί να πούμε για τα παράνομα κέρδη, την πλασματική αύξηση των τιμών στα καταναλωτικά αγαθά, τον τζόγο στο Χρηματιστήριο, τις προσλήψεις των Φιλιππινέζων οικιακών βοηθών, τα πανάκριβα Τζιπ, τα κότερα, τις πισίνες, τα ξεφαντώματα και άλλες σπατάλες του παρελθόντος;

«Να αυτο-μαστιγωθούμε!», μου είπε, ένας γέροντας, από το Άγιον Όρος, «γιατί ... τον καιρό της ειρήνης και της ευμάρειας αμαρτάναμε, ανομούσαμε, αδικούσαμε, δολοφονούσαμε πάνω από 700.000 κάθε χρόνο, αθώα ελληνόπουλα, με τις εκτρώσεις, ασεβούσαμε χωρίς ντροπή, βλασφημούσαμε τον Θεό, κάναμε ό,τι θέλαμε, οργιάζαμε, και προκαλούσαμε τον Θεό στο έπακρο...»

Ας παραδεχθούμε τα λάθη μας! Ας κάνουμε τον απαραίτητο αυτοέλεγχο!  Ας ζητήσουμε «συγνώμη» από τον Θεό, που πικράναμε!


Πολλοί, σήμερα στην αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε, έπαψαν να προσεύχονται. Έστρεψαν το βλέμμα τους, από τον Χριστό. Άλλοι, έστησαν τα παλιά είδωλα της αρχαίας θρησκείας του Δωδεκάθεου και τα προσκυνούν. Μερικοί, βουτούν τις ψυχές τους στην κόλαση, ασπαζόμενοι τη φρίκη του Εωσφορισμού. Οι Μασόνοι κάνουν μαθήματα σε νέους, με σκοπό να επανδρώσουν τις στοές τους. Οι Κίναιδοι, αποκτούν φωνή και δικαιώματα, επιβάλουν την ανωμαλία τους, με τον νόμο. Η παιδεραστία, από σύμπτωμα, έγινα συνήθεια. Τα ναρκωτικά από μάστιγα, θεωρούνται πλέον καταφυγή των «συμπαθέστατων πονεμένων» νέων. Οι ξένοι λαθραίοι εισβολείς, που πλημμυρίζουν την Ελλάδα, τα 20 τελευταία χρόνια, απομυζούν τους χυμούς της Ελλάδος μολύνουν, με το επάρατο ισλάμ, τον πολιτισμό μας, ενώ αποκτούν «ανθρωπιστικά δικαιώματα» χωρίς καμία υποχρέωση στη Χώρα που τους φιλοξενεί.

Αναρωτιέμαι πολλές φορές: «πόσοι Έλληνες Ορθόδοξοι, έχουμε απομείνει, στην Ελλάδα;»

Σ' αυτήν την «διαβολο-εποχή» που ζούμε, παιδιά μου,

Ελάτε, να παρακαλέσουμε το Θεό να επέμβει για να σώσει την Ελλάδα και τους χριστιανούς Έλληνες, από τους «φίλους» Δύσης και Ανατολής, από τους «εταίρους» μας, που πίνουν το αίμα μας, καθώς και από τους ντόπιους «σωτήρες» μας!


Είθε!

 π. Νικόλαος
πηγή: Πτέρυγες Ορθοδοξίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια