Ο κόσμος το φώναζε αλλά η κυβέρνηση κώφευε! Έφυγε το «Βόρεια» και έμεινε το σκέτο Μακεδονία! Γράφει Ο Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης


Γράφει ο Δημήτρης Κυπριώτης

Ο κ. Ζάεφ πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, κάθε ήμερα που περνάει  «ξεσαλώνει» και αποθρασύνεται όλο και περισσότερο. Και γιατί να μην το κάνει, όταν η άλλη πλευρά , η Ελληνική δια της κυβερνήσεως κάνει πως δεν καταλαβαίνει;

Έτσι λοιπόν  η κατά τα άλλα ξεχειλωμένη συμφωνία των Πρεσπών, έχει γίνει λάστιχο. Μετά τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων, που όπως γνωρίζουμε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο τα είπε ξερά κοφτά, ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας  αυτός θα λέγεται «Μακεδόνας» και θα μιλάει την «μακεδονική γλώσσα», ήρθε η καμπάνια του «ΝΑΙ» υπέρ της συμφωνίας, λίγο πριν πραγματοποιηθεί στο τέλος  Σεπτεμβρίου το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Έτσι αυτοστιγμεί Η «Βόρεια Μακεδονία» εξαφανίστηκε και οι Σκοπιανοί πολίτες καλούνται να ψηφίσουν για «μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία»!

Και από την  Ελληνική κυβέρνηση κανείς δεν αντέδρασε και γιατί άλλωστε αφού διαλαλούν προς όλους τους τόνους, ότι δεν τους ενδιαφέρει η κοινή γνώμη και οι αντιδράσεις του λαού, αλλά και ότι η συμφωνία  θα ψηφιστεί από ευρύτατη πλειοψηφία όταν θα έρθει στη Βουλή!! Οψόμεθα!

Πηγή: dimtris-kypriotis, μέσω teleytaiaexodos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια