Με 6,3 εκατ. χρήστες στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, το διαδικτυακό εμπόριο φαίνεται να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων.
Γύρω στα 3,5 εκατ. αγοράζουν προϊόντα-υπηρεσίες στο διαδίκτυο με τη συνολική αξία να διαμορφώνεται στα 4,5-5 δισ. ευρώ, ενώ το 31% των Ελλήνων καταναλωτών το 2017 πραγματοποίησε μία από τις δύο αγορές του μέσω διαδικτύου. Στην πλατφόρμα του eBay, τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από 570.000 νέες καταχωρήσεις, ενώ εμπιστεύθηκαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις αγορές τους πάνω από 350.000 ενεργοί χρήστες και πάνω από 12.000 ενεργοί χρήστες για τις πωλήσεις τους.
Μερικές από τις top κατηγορίες των Ελλήνων χρηστών του eBay, από τις 31 Δεκεμβρίου 2017 έως και την 1η Αυγούστου, ήταν:
* Μουσικά CDs, Records, Κασέτες: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 15 περίπου λεπτά
* Γραμματόσημα: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 16 περίπου λεπτά
* Ηλεκτρονικά Gadgets: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε μισή ώρα περίπου
* Σπίτι και κήπος: Κάθε 50 περίπου λεπτά αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία αλυσοπρίονα
- κάθε 50 περίπου λεπτά αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία χαλκομανίες και αυτοκόλλητα
- κάθε 1 ώρα περίπου αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία συσκευασίες αποθήκευσης τροφίμων
Πηγή: iellada.gr
0 Σχόλια
Tο kozanara.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.