Πτολεμαΐδα: Έφυγε άλλη μία Δημόσια Υπηρεσία

Ανέστειλε τη λειτουργία της από την 1η Ιανουαρίου του 2019, η υπηρεσία του Δασονομείου Πτολεμαΐδας, κατόπιν απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Me αποτέλεσμα, αφενός η Εορδαία να αποψιλώνεται από Δημόσιες Υπηρεσίες κι αφετέρου 11 υπάλληλοι να ταλαιπωρούνται καθημερινά μεταβαίνοντας στην Κοζάνη.

Τα παραπάνω ανέφερε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας  Θεόδωρος Κακουλίδης, αποδίδοντας τους λόγους, στη λήξη της σύμβασης για τη μίσθωση της στέγης και στην ανάγκη εξοικονόμησης δαπανών, πλην όμως η περιοχή, εξ αιτίας των προβλημάτων ξύλευσης, θα πρέπει να διαθέτει μία πολυδύναμη υπηρεσία, προσθέτοντας, ότι, τόσο ο Δήμος Εορδαίας όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οφείλουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Ερωτηθείς σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π Ε Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, είπε, ότι δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων, και προσπάθησε να βρει εναλλακτικούς τρόπους, αλλά, την απόφαση έλαβε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας στην οποία ανήκει το Δασονομείο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια