Συλλόγος «Μακρυγιάννης» Κοζάνη- Λεωφορείο για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας

Την προσεχή Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, θα διοργανωθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία προσεχώς θα εισαχθεί στη Βουλή προς κύρωση. Ίσως η μη συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις αρχές του περασμένου έτους, και τα άλλα σε πλείστες όσες πόλεις της χώρας μας να έδωσαν την εντύπωση στους υπέρμαχους της συμφωνίας, οι οποίοι εγκωμιάζονται από τους εχθρούς του ελληνισμού, ότι ο ελληνικός λαός, που στη μεγάλη του πλειοψηφία αντιτίθεται στη συμφωνία, έχει αποκάμει και έχει ήδη αποδεχθεί τα τετελεσμένα. Για το λόγο αυτό πρέπει να δείξουμε ότι ο λαός δεν ξεχνά, παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα.

Το συλλαλητήριο οργανώνουν οι «Παμμακεδονικές ενώσεις υφηλίου», η «Παμμακεδονική ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων», η «Παμμακεδονική ΗΠΑ» και ο φορέας «Ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία». Ο σύλλογός μας θέτει στη διάθεση των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο λεωφορείο. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 20 €

Η εκκίνηση θα γίνει την 5η πρωινή ώρα από την κεντρική πλατεία Νίκης, μπροστά από το Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες θα εκκλησιαστούν στη Στυλίδα και θα συνεχίσουν για την Αθήνα.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να απευθύνεστε στον Κωνσταντίνο Ουζουνίδη στους αριθμούς κλήσεως:
  24610 33674 και 6944 526192

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Μακρυγιάννης»Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια