Στη «ζητιανιά» το νοσοκομείο Καστοριάς για δωρεά πετρελαίου θέρμανσης

Στο τραγικό σημείο να απευθύνει εκκλήσεις προς πετρελαϊκές εταιρείες ώστε να πραγματοποιήσουν δωρεές πετρελαίου θέρμανσης έχει περιέλθει το «παγωμένο» Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η επιστολή της διοίκησης του νοσοκομείου, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ, απευθύνεται προς συγκεκριμένη εταιρεία, με έδρα την Αθήνα και το περιεχόμενό της φανερώνει τις συνθήκες που επικρατούν. 


«Παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα δωρεάς για το Γ.Ν. Καστοριάς με πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης , δεδομένων των περιορισμένων οικονομικών πόρων του Νοσοκομείου και των δύσκολων καιρικών συνθηκών που βιώνουμε στην Καστοριά» αναφέρεται στην αρχή της επιστολής. 
Η διοίκηση τονίζει ότι το νοσοκομείο Καστοριάς «δαπανά περίπου 220.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ετησίως, αφού οι συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο είναι πολλές φορές ακραίες».
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «η αγωνιώδης έκκληση του διοικητή είναι η απάντησή μας στον Πολάκη για την οικονομική κατάσταση των Νοσοκομείων. Μετά διατυμπανίζει ότι λύθηκαν τα προβλήματα». 
Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια