Γ. Τοπαλίδης - Τον έκοψε ο Κικίλιας λόγω ψευδούς δήλωσης στο βιογραφικό

Την απόφαση να παύσει τον προτεινόμενο διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γεώργιο Τοπαλίδη έλαβε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ».

Ο ίδιος ο Γιώργος Τοπαλίδης, αναφέρει πως:  «Δεν κατέθεσα κανένα ψευδές στοιχείο, κανένα ψευδές έγγραφο. Κατέθεσα μόνο τα απαραίτητα για τη θέση τα οποία είναι αληθή νόμιμα και επικυρωμένα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια