Προλαβαίνετε να εγκαταλείψετε τη χώρα πριν σκάσει η νέα χρεοκοπία

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Πάνω από 35.000 στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη.
Μην προβληματίζεστε για την έκταση, είναι η χειρότερη δασική πυρκαγιά μετά το 2007.

Πάντως, η Ελλάδα συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ ηλιθιότητας.

Αρκεί να δει κανείς τι γίνεται με υπάλληλο του ΣΚΑΙ, τον Υπογλώσσιο, που απειλεί με εξώδικα άλλον δημοσιογράφο, τον Βαξεβάνη, για ανάρτηση που αφορά ατάκα του πρώτου σε ζωντανή σύνδεση και ο οποίος ξεφτίλας του ΣΚΑΙ αποκαλεί αμόρφωτους, βλαμμένους και ηλίθιους, ενώ τους εύχεται και να ψοφήσουν, όσους του κάνουν αντίλογο στη σχετική του ανάρτηση στο Twitter· τζάμπα μαθήματα ήθους και δημοσιογραφίας από ένα δίποδο που σε άλλη χώρα θα ήταν ταξιτζής, αχ με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και σε όποιον αρέσει.

Και ο οποίος προσπαθεί να στήσει όχλο κατά του κατήγορού του, γιατί στην Ελλάδα έτσι λύνονται οι διαφορές, με ραντεβουδάκια και μαχαιρώματα.

Είπα, επίσης, στην αρχή να το (ψυχ)αναλύσω, αλλά ειλικρινά βαρέθηκα και που το έγραψα ακόμα.

Γιατί αυτό είναι απλά άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει γιατί η Ελλάδα είναι πέραν κάθε σωτηρίας.

Ο δε υπουργός Υγείας της χώρας -να το δούμε κάποτε αυτό που ο πιο καθυστερημένος αναλαμβάνει συνήθως την Υγεία- δήλωσε πως τα νοσήλια του τραυματία πυροσβέστη θα καλυφθούν από το κράτος, λες και μιλάμε για τέλεση κηδείας με δημοσία δαπάνη.

Ούτως ή άλλως είναι δωρεάν, Βασιλάκη Καΐλα μου -ή Κικίλιας είναι, ξεχνιέμαι- γιατί στο ΚΑΤ, όπως σε κάθε άλλο δημόσιο νοσοκομείο, η περίθαλψη είναι δωρεάν, αλλά εντάξει οι φιλελέδες -που παραδοσιακά και το νερό που πάνε στη μανούλα τους της το χρεώνουν- ε, δεν τα πιάνουν με την πρώτη αυτά.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: pitsirikos.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια