Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μπήκαν τα κάγκελα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης - Βίντεο

Η αυξημένη συγκέντρωση κόσμου στην παραλία της Θεσσαλονίκης οδήγησε στο κλείσιμό της με κάγκελα και από αύριο Τέταρτη


Κάγκελα τοποθετήθηκαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για να κρατήσουν μακριά τους κατοίκους μετά και την πολυκοσμία που παρατηρήθηκε προ ημερών παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μετά και την οριστική απόφαση να κλείσει η παραλία της πόλης κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να τοποθετεί τα κάγκελα, στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊου.

Η παραλία θα κλείνει καθημερινά από τις 14:00 έως τις 08:00 το πρωί της επομένης, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα περιμένει κλειστή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η απόφαση ελήφθη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από το μεσημέρι της Τρίτης και αρχικά θα γίνονται συστάσεις στους παραβάτες. Από αύριο, Τέταρτη, όσοι δε συμμορφώνονται θα καλούνται να πληρώσουν διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

από sputniknews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια