Ένας πανάρχαιος ανίατος ιός


Υπάρχει ένας πανάρχαιος ιός πολύ πιο επικίνδυνος από όσους εμφανίστηκαν ή θα εμφανιστούν και ταυτόχρονα είναι ανίατος. Είναι ο ιός της καθοδηγούμενης μολυσμένης σκέψης. Ο ιός αυτός έχει την δυνατότητα να ελέγξει και να καθοδηγήσει τη σκέψη του ανθρώπου ώστε εκείνος να εικονοποιεί την πληροφορία με την οποία είναι επιφορτισμένος. Ως εκ τούτου δε χρειάζεται να ανακαλυφθεί το εμβόλιο εναντίον του επειδή είναι πολύ ωφέλιμος σε κάποιους.

Η δημιουργική φαντασία του ανθρώπου με αυτό το τρόπο χειραγωγείται κι έτσι σύντομα η ταινία Μάτριξ θα είναι γεγονός. Αν ο άνθρωπος δεν επιθυμεί να βιώσει μια τέτοια κατάσταση οφείλει να περιφρουρήσει το δημιουργικό εργαλείο της σκέψης του, να στραφεί προς τη φύση, να προστατέψει τη γη και να οραματίζεται μια κοινωνία αγάπης κι αρμονίας.

Αν ο φόβος για την ζωή του τον κυριεύσει τότε θα ζήσει τη ζωή που οραματίζονται οι άλλοι για αυτόν. Μια τέτοια ζωή όμως, όπως αδρά περιγράφηκε δεν έχει νόημα να τη ζει κανείς. Ωστόσο είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι η μάζα θα ζήσει όπως σκέφτεται. Για αυτό προσέξτε καλά που "κοιτάτε" επειδή θα "πάτε" εκεί που "κοιτάτε".
Επιμέλεια παρουσίαση: Πολυξένη Λυκίδου
Πηγή: https://ygeia-sos.blogspot.comμέσω Αόρατος Κόσμος

από youtube, μέσω teleytaiaexodos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια