Τι δεν ξέρατε για τον καφέ: Asher Yaron στο TEDxUbud

Μετά από αρκετά ταξίδια στο Μπαλί, ο Asher Yaron αποφάσισε τελικά να μετακομίσει εκεί και να ακολουθήσει την επιθυμία του να δημιουργήσει μια τοπική, οργανική, βιώσιμη επιχείρηση.

Με τον φίλο του από το Μπαλί αγρότη καφέ  Nyoman Wirata, ο Asher δημιούργησε το F.R.E.A.K., δηλαδή το "Fresh Roasted Enak (νόστιμο στα Ινδονησιακά) Arabica από το Kintamani", το οποίο εμπλέκεται σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης καφέ "από τον καρπό στο φλιτζάνι."

Ο Asher σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει καθαρό νερό πηγής από το Kintamani για να βελτιώσει περαιτέρω τη γεύση του καφέ τους και να επιστρέψει ένα ποσοστό των κερδών σε κοινοτικά έργα στην περιοχή.

Η επερχόμενη επιχείρηση του Asher: Coffee University.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια