Κοζάνη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου υπαλλήλου της ΔΟΥ

Κοζάνη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου υπαλλήλου της ΔΟΥ
Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της Υγείας των υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης, που τραυματίστηκαν από τον 45χρονο την περασμένη Πέμπτη.

«Σχετικά με την εξέλιξη της  κατάστασης της υγείας των τριών τραυματιών  που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο»,  η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Tρίτη 21 Ιουλίου έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι εκτός κινδύνου και σήμερα παίρνει εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική.

Η ασθενής  Π. Θ. 67 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) σε σταθερά βελτιωμένη κατάσταση κατόπιν χειρουργικής επέμβασης που διενεργήθηκε τη Δευτέρα από ιατρική ομάδα αποτελούμενη από γναθοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο κατά την οποία έγινε καθαρισμός και διορθωτική αποκατάσταση του τραύματος στο πρόσωπο. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του».


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια