Επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου

Επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου
Σε εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του είναι η κατάσταση της υγείας του 56χρονου υπαλλήλου της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, διασωληνωμένος, σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο.

Σταθερά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της 67χρονης, μετά τη νέα χειρουργική επέμβαση, που διενεργήθηκε τη Δευτέρα από ιατρική ομάδα, αποτελούμενη από γναθοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο και οφθαλμίατρο κατά την οποία έγινε καθαρισμός και διορθωτική αποκατάσταση του τραύματος στο πρόσωπο. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και νευροχειρουργική παρακολούθηση.
Χθες πήρε εξιτήριο η 47χρονη, που είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονταν στη Νευροχειρουργική Κλινική.
Χθες στη ΔΟΥ Κοζάνης μετέβη για καθαρά ψυχολογικούς λόγους η 4η τραυματίας, η οποία έχει υποστεί διάστρεμμα στο πόδι της, στην προσπάθειά της να αποφύγει το κτύπημα του 45χρονου δράστη.
Από χθες στην είσοδο της ΔΟΥ Κοζάνης γίνεται και έλεγχος με φορητό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ λειτούργησε το Τμήμα Εισοδημάτων, με τη βοήθεια και δύο υπαλλήλων από το ΔΟΥ Καστοριάς και ενός από το γραφείο εξυπηρέτησης στη Νεάπολη Κοζάνης.
Από σήμερα η ΔΟΥ Κοζάνης θα εξυπηρετεί κανονικά από τις 8 το πρωί τους πολίτες, ενώ το χώρο θα επισκεφθεί στις 9:15 ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος και στις 10:30 οι πρόεδροι της ΑΔΕΔΥ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εφοριακών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια