Ζάκυνθος: Κατέρρευσε σαν χάρτινη μπασκέτα στην πρωτεύουσα του νησιού

Διαστάσεις... επιδημίας έχουν λάβει οι "φαγωμένες" από τη σκουριά μπασκέτες που καταρρέουν σε εγκατελειμμένα γηπεδάκια και οι αρμόδιοι εκ των υστέρων κάνουν ότι δεν ήξεραν. Να θυμίσουμε ότι πέρσι ακριβώς τέτοιες ημέρες, θρηνήσαμε την απώλεια 19χρονου στην Χίο που καταπλακώθηκε από μια διαλυμένη μπασκέτα.
Ευτυχώς στην περίπτωση της Ζακύνθου, δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα ή τραυματισμένο παιδί, αν και το γήπεδο είναι στην πρωτεύουσα του νησιού, στην πλαζ του ΕΟΤ.
Σύμφωνα με το imeranante.gr, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Πέττας με δήλωση που απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δημοτική Αστυνομία, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Κτηματική Υπηρεσία ζήτησε το άμεσο κλείσιμο του συγκεκριμένου γηπέδου πριν να θρηνήσουμε κάποια θύματα.
image

«Μετά και από το τελευταίο συμβάν στο εγκαταλειμμένο γήπεδο μπάσκετ στην Πλαζ του ΕΟΤ, που ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς ολόκληρη η μπασκέτα έσπασε από την βάση της. Ζητάμε το άμεσο κλείσιμο του συγκεκριμένου γηπέδου. Αναμένουμε από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και τις τεχνικές του υπηρεσίες να πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε να γίνει ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν σε αυτό το γήπεδο έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές και έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα. Η πολιτεία οφείλει να σταθεί στο ύψος της».
Τόσο το Τοπικό Συμβούλιο Πόλης Ζακύνθου όσο και οι ίδιες οι εθελοντικές ομάδες έχουν ζητήσει την άμεση επιδιόρθωση των φθορών που έχει το γήπεδο μπάσκετ στην Πλαζ του ΕΟΤ. Μάλιστα ζητούν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να σκύψουν άμεσα στο πρόβλημα καθώς στο γήπεδο παίζουν πολλά παιδιά και άλλοι άνθρωποι καθημερινά και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν σοβαρά.
Ένα νησί που αποτελεί τον τέταρτο νησιωτικό τουριστικό προορισμό της χώρας είναι ντροπή να μην διαθέτει χρήματα για τη συντήρηση και επιδιόρθωση των έτσι κι αλλιώς ελάχιστων δημόσιων αθλητικών υποδομών.
image

από topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια