Κοζάνη: Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας

Κοζάνη: Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας
Πέντε μετάλλια (δύο χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο) κατέκτησε το σωματείο Ναυτικός όμιλος Κοζάνης  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας όλων των κατηγοριών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά από 23 έως 26 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 23/7 στην κατηγορία των παίδων-κορασίδων, κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλα τα πληρώματα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, η δίκωπος χωρίς πηδαλιούχο των παίδων με τους Δημήτρη Σταυριανίδη και Γιώργο Χαρισίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
Το Σάββατο 25/7 στους τελικούς των εφήβων-νεανίδων και αντρών-γυναικών κάτω των 23ων ετών, στο αγώνισμα του σκιφ εφήβων, ο Μακρυγιαννης Γιώργος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Στο αγώνισμα της δικώπου  ανδρών κάτω των 23 ετών οι Λαπίκωφ θεόδωρος και Μακρυγιαννης Γιώργος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Την Κυριακή 26/7, στους τελικούς της κατηγορίας αντρών-γυναικών, η δίκωπος ανδρών με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γιώργο κατέκτησε  πάλι το χρυσό μετάλλιο σε μια πολύ σκληρή κούρσα με πολύ δυνατούς αντιπάλους.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια