Καστοριά: Δωρεά μηχανημάτων από ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο

Καστοριά: Δωρεά μηχανημάτων από ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο
Δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα, έναν κλίβανο αποστείρωσης χωρητικότητας 400 λίτρων και ένα σταθμό ψηφιακής ανάλυσης ακτινογραφιών, παρέδωσαν και τυπικά χθες Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από την γραμματέα της και βουλευτή Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, τη βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα και Φλώρινας, Θεοπίστη Πέρκα.

Η δωρεά προέρχεται από χρήματα που συγκέντρωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με προτροπή του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα τον Απρίλιο του 2020, ενώ η επιλογή των μηχανημάτων, που κόστισαν περίπου 120 χιλιάδες ευρώ έγινε κατόπιν συνεννόησης με την τεχνική υπηρεσία και τη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δύο νέων μηχανημάτων και τους τρόπους με τους οποίους ενισχύουν και αναβαθμίζουν τη λειτουργία του. Επίσης στις συναντήσεις τους με την Διοίκηση του νοσοκομείου, το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενημερώθηκε για την έως τώρα διαχείριση της επιδημίας.
Αναφερομένη στη δωρεά των δύο μηχανημάτων, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αφού επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να δώσει «το στίγμα από τον πολιτικό κόσμο ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι αυτό που μας στηρίζει σε τέτοιες περιόδους», τόνισε ότι «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» αν κάτι συμβολίζει δεν είναι άλλο παρά η ουσία και οι πολιτικές στήριξης και ανάκαμψης των συμπολιτών μας».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια