Χίος: Παράνομοι μετανάστες διέρρηξαν και λεηλάτησαν ξωκλήσι. Συνελήφθησαν και αφέθησαν ελεύθεροι να συνεχίσουν....

Για ακόμα μία φορά ένα περιστατικό βανδαλισμού σε ιερό χώρο διαδραματίστηκε στη Χίο, όπου δυο παράνομοι μετανάστες είχαν διαρρήξει ένα ξωκλήσι και έκλεψαν από μέσα οτιδήποτε αξίας υπήρχε.

Οι δράστες, ένας 27χρονος και ένας 30χρονος, είχαν αρπάξει ιερά λειτουργικά σκεύη, εκκλησιαστικά βιβλία, φιάλες με λάδι και νερό, ακόμη και τις... πλαστικές καρέκλες από έναν παρακείμενο βοηθητικό χώρο! Πέρα από τις φθορές που προκάλεσαν στο ξωκλήσι, είχαν διαρρήξει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο σε κοντινή περιοχή και άρπαξαν από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σταθμευμένο όχημα χωρίς να τα καταφέρουν.

Σε βάρος των δύο παράνομων μεταναστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ένα μέρος των κλοπιμαίων από την εκκλησία βρέθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και κατασχέθηκαν, όπως και τα διαρρηκτικά εργαλεία των δραστών.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε 2-3 χρόνια αν τους ξαναδουν μέχρι τότε αφού θα έχουν αλλάξει όνομα και στοιχεία...

Αλλά σκεφτείτε και το άλλο...
Και να ξανασυλληφθούν και 50 φορές πάλι ελεύθερους θα τους αφήνουν....
Αυτή είναι η εντολή...
Η απέλαση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια