Η ΚΑΤΑ DONALD TRUMP ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης

Αρχές Απριλίου του 2016 φοβούμενος την εκλογή της μυστικοπαθούς Χίλαρι Κλίντον στην Προεδρία των Η.Π.Α. έγραψα προς τα τοπικά ΜΜΕ και τον Εθνικό Κήρυκα της Ν.Υ. άρθρο με τίτλο: «ΨΗΦΙΣΤΕ D.TRUMP»,με αποδέκτες κυρίως τους Έλληνες ομογενείς εκεί, σ’ αντίθεση και πείσμα των χιλιάδων κατ’αυτού ανά την υφήλιο δημοσιογράφων. Και ομολογώ ότι χάρηκα πολύ που εξελέγη αυτός ο άνθρωπος που λέει «τα σύκα σύκα, και την σκάφη σκάφη», δηλαδή τα πράγματα με το όνομά τους, και τις θέσεις του φανερά και φωναχτά. Γιατί αυτούς τους ανθρώπους ξέρεις να τους αντιμετωπίζεις. Πρόβλημα έχεις με τους άλλους , τους κρυψίνοους, τους τάχα φίλους σου που σε δεδομένη στιγμή σου δίνουν πισώπλατη μαχαιριά. 

Ποτέ δεν φανταζόμουν όμως ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ξεσήκωνε τέτοια θύελλα διαμαρτυριών, τόσο στην πατρίδα του, την Δημοκρατικότερη χώρα του πλανήτη, όσο και στο εξωτερικό. Και δεν κατανοώ γιατί συνεχίζουν τις φωνασκίες, τις ύβρεις, τις συκοφαντίες, τις διακομωδίες των λόγων του. Και απορώ ακόμα και με τα δικά μας ΜΜΕ που δεν χάνουν ευκαιρία να παραφουσκώνουν τα τυχόν ή κατά την φαντασία των αρνητικά στοιχεία του νέου πλανητάρχη και να αποσιωπούν ή να εκμηδενίζουν τα όντως πλείστα όσα θετικά. Γιατί κυρίες και κύριοι; Δεν έγιναν οι εκλογές με διαφανείς κανόνες και διαδικασίες σύμφωνα με την Αμερικανική Νομοθεσία; Δεν διέτρεξαν όλο το 2016 οι υποψήφιοι Πρόεδροι όλες τις Αμερικανικές Πολιτείες; Δεν ψήφισαν αυτοβούλως οι Αμερικανοί πολίτες; Δεν πήρε την πλειοψηφία του Εκλογικού Σώματος; Τι θέλετε; Γιατί δεν σέβεσθε το αποτέλεσμα; Γιατί δεν θέλετε ν’αναγνωρίσετε στο πρόσωπό του τον νέο Πρόεδρο; Και μην ακούω το ανόητο επιχείρημα ότι «Ρώσσοι χάκερς αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα». 

Λυσσάξατε προεκλογικά εναντίον του. Ακόμα και ο πρώην Πρόεδρος Μπαρακ Ομπάμα εξεστράτευσεν εναντίον του(!)πράγμα ανήκουστο και απαράδεκτο για έναν τέτοιον αξιωματούχο. Μα, ευτυχώς, όλες οι φωνές, όλες οι σειρήνες απέτυχαν! Οι πολίτες αποφάσισαν! Και είτε το θέλετε είτε όχι πρέπει να το αποδεχθείτε. Καιρός λοιπόν να το βουλώσουν μερικά φερέφωνα της Παγκοσμιοποίησης και να μην εμποδίζουν να ακούγονται αντίθετες φωνές, όπως αυτή του ΕλληνοΑμερικανού Μίλων Γιαννόπουλος στο Πανεπιστήμιο του Bercley στις 2-2-2017. Και απευθύνομαι κυρίως στα Ελληνικά ΜΜΕ που εξακολουθούν να προβάλλουν τις εναντίον του TRUMP διαδηλώσεις και σχόλια κάποιων μάλιστα επωνύμων «Stars του Hollywood». Διότι, κυρίες και κύριοι, έχετε ξεφύγει του θεσμικού σας ρόλου, που είναι η αντικειμενική ενημέρωση, και περιήλθατε σε υποκειμενικές κρίσεις και πολιτικούς συναισθηματισμούς. Και δείχνετε μόνο την μια όψη του νομίσματος! Αλήθεια, γιατί δεν δείχνετε και τα χιλιάδες εγκλήματα των εισβολέων Ισλαμιστών στην Ευρώπη, όπως τα βλέπουμε στο διαδίκτυο (Ιντερνετ); 

Και διερωτώμαι: ΄Ετσι θα γεφυρώσετε τις σχέσεις της Ελλάδος με τις ΗΠΑ; Δεν κατανοείτε (εσείς και η πολιτική ηγεσία του τόπου) ότι μ’αυτή την συμπεριφορά σας γκρεμίζετε αντί να γεφυρώνετε το χάσμα των δύο χωρών; Και λυπούμαι βαθύτατα που αντί θερμών συγχαρητηρίων από Πρόεδρο Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό διάβασα κάτι χλιαρά υπονοούμενα. Κρίμα! 

Προσωπικά ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε με ξέρει ο κ. Τράμπ, ούτε κανένα όφελος έχω. Αλλά κατά το Ευαγγελικό ρητό:.. «καθώς ακούω κρίνω και η κρίσις η εμή δικαία εστιν». Είδα πού μας οδηγούσαν οι ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης και του αχταρμά των πολιτισμών. Βλέπω πού μας οδηγούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες αυτής της κοσμοαντίληψης. Και δεν την αποδέχομαι. Σαν Εσφιγμενίτης μοναχός αντιδρώ στην διάλυση της χώρας μας, του λαού μας, της θρησκείας, του πολιτισμού μας, της οικογενείας μας και όλων των πατροπαράδοτων ηθών και εθίμων μας, της όλης φιλοσοφίας της ζωής μας. Αρνούμαι και να δεχθώ τους τριτοκοσμικούς ισλαμοτζιχαντιστές εισβολείς της χώρας μας και της Ευρώπης, που η σημερινή μας Κυβέρνηση βάπτισε συλλήβδην σε «πρόσφυγες πολέμου».

Αρνούμαι να δω την Ελλάδα μας και την Δύση κάτω από μισοφέγγαρα τζαμιά και Ισλαμική Σαρία. Αυτή την άρνηση λοιπόν εξεδήλωσεν απερίφραστα και ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ: Κλείσιμο των συνόρων σε ισλαμιστές της Ασίας, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής. Τι το κακό; Βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος να τα βάλει με εκατομμύρια πωρωμένους ψυχοπαθείς, παρωπιδικούς, με ανείπωτο μίσος μέσα τους κατά της Δύσης και του πολιτισμού της, (όπως οι αρχάνθρωποι ή πιθηκάνθρωποι κατά του homo sapiens), και σεις πάτε να τον φάτε με το «καλημέρα» στην Προεδρία του; 

Προσωπικά με εκφράζει. Τον παραδέχομαι. Του βγάζω το καπέλλο. Του σφίγγω το χέρι, για τον πρόσθετο λόγο ότι έχει ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ του. ΄Ετσι πρέπει να είναι ο ηγέτης! Υπεσχέθη άμεσο κλείσιμο των συνόρων από ισλαμικές χώρες. Το έπραξε με τα πρώτα Προεδρικά Διατάγματα που υπέγραψε! Υπεσχέθη προστασία των Αμερικανικών εταιρειών και προϊόντων. Το πράττει! Υπεσχέθη ανέγερση τείχους με το Μεξικό. Το πράττει! Υπεσχέθη πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Το πράττει! Τιμά την ψήφο του Αμερικανικού λαού. Αντίθετα, τι υποσχέσεις έδινε ο δικός Πρωθυπουργός προεκλογικά;; Πόσες τήρησε; Πόσες κωλοτούμπες έκανε; Ποιος είναι τάχατες ο λαοπλάνος και ποιός ο ηγέτης με «βαρίδια»; 

Μην πυροβολείτε λοιπόν κυρίες και κύριοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι της χώρας μας κατ’αυτού του ανθρώπου, διότι πυροβολείτε τα πόδια σας, τα πόδια μας, τον λαό μας, και τα συμφέροντα της χώρας! Ο Donald Trump είναι το τελευταίο προπύργιο της Δύσης κατά του επερχόμενου σαρωτικού εξισλαμισμού. Είναι ο τελευταίος μαχητής της Ελευθερίας, Δημοκρατίας, Ισότητος, Αξιοπρέπειας, Αξιοκρατίας, Χριστιανισμού και όλων των Αξιών του Αρχαιοελληνικού πολιτισμού που κληροδοτήσαμε σε Ευρώπη και Αμερική.

Αυτός και ο Πρόεδρος της Ρωσσίας VLADIMIR PUTIN, με τον οποίον ελπίζω να συνεργασθούν, είναι η τελευταία μας ελπίδα. Και ομολογώ ότι φοβούμαι. Φοβούμαι για την ίδια του την ζωή. Μην πάθει ότι έπαθε ο Πρόεδρος Τζων Κέννεντυ. Και μετά χαθήκαμε! Μαύρη μας μοίρα. Όπως έπεσε πάλαι ποτέ η Ιερουσαλήμ, η Δαμασκός, η Βαγδάτη, η Αλεξάνδρεια, η Σμύρνη, η Κωνσταντινούπολη και τα λοιπά χριστιανικά κάστρα στα ισλαμιστικά μισοφέγγαρα, θα πέσει δυστυχώς και η Δύση. Αυτοί οι «άνθρωποι» δεν θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν δουν όλο τον πλανήτη στα χέρια του Ισλάμ. Και δυστυχώς η πατρίδα μας , η όμορφη Ελλάδα μας , είναι γι’αυτούς ο πρώτος και εύκολος στόχος! Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

Σ.Σ.
Νομικός, Οικονομολόγος, Πολιτειολόγος, Εκπαιδευτικός, λογοτέχνης, βραβευμένος ποιητής, συντ/χος Τμημ/χης Τραπέζης της Ελλάδος, Δ/ντης του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου.
από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια