Μάχη για τη ζωή δίνει o 56χρονος υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης

Μάχη για τη ζωή δίνει o 56χρονος υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης
Σε εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του παραμένει η κατάσταση της υγείας του 56χρονου υπαλλήλου της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία. Χθες κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα: τον Ν. Καπραβέλο, Σ. Διευθυντή της Β ΜΕΘ,  τον κ. Θ. Σιώζο, Διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ. Ν. Φόρογλου, Αν. Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του
Χθες επίσης με πρωτοβουλία της οικογένειάς του, αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με τη συνδρομή και των γιατρών του Νοσοκομείου έγινε η προσπάθεια έτσι ώστε να φέρουν ειδικό γιατρό είτε από τις ΗΠΑ είτε από Ευρώπη, κάτι που δεν κατέστη προς το παρόν δυνατόν.
Σταθερά βελτιωμένη συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας της 67χρονης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.
Την περασμένη Τρίτη πήρε εξιτήριο η 47χρονη, που είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονταν στη Νευροχειρουργική Κλινική.
Χθες λειτούργησε κανονικά η ΔΟΥ Κοζάνης, όπου πλέον γίνεται και έλεγχος των πολιτών με φορητό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ το χώρο επισκέφθηκε και ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος.
Επίσης στη  ΔΟΥ Κοζάνης βρέθηκε, τόσο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εφοριακών, Ειρήνη Υφαντή όσο και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάιδας, ο οποίος συνοδεύονταν και από το γενικό γραμματέας της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Μπράτη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια