Πτολεμαΐδα: «Να αποφεύγεται η πρόσβαση των παιδιών στις παιδικές χαρές» 

Πτολεμαΐδα: «Να αποφεύγεται η πρόσβαση των παιδιών στις παιδικές χαρές» 
Έκκληση προς τους γονείς των μικρών παιδιών απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, Νίκος Φουρκιώτης, να αποφεύγουν την πρόσβαση στις παιδικές χαρές όπου έχουν εγκατασταθεί ορισμένα όργανα και να μην τα χρησιμοποιούν, επειδή η αρμόδια Υπηρεσία  δεν έχει προβεί στους σχετικούς ελέγχους και δεν έχει εγκρίνει την πιστοποίηση τους.

Πρόκειται για σύγχρονες κατασκευές που παρέλαβε με καθυστέρηση ο Δήμος Εορδαίας εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, με  προδιαγραφές που καλύπτουν  τις σημερινές ψυχαγωγικές ανάγκες των παιδιών, μετά και τη διαμόρφωση των χώρων όπου θα εγκατασταθούν τα συστήματα αυτά.

Παρά τις παραινέσεις και την ενημέρωση από πλευράς της Δημοτικής Αστυνομίας προς τους γονείς να μην προσέρχονται μαζί με τα παιδιά τους  στις παιδικές χαρές  για λόγους ασφαλείας, ορισμένοι αδιαφορούν, παραβιάζοντας τους περιφραγμένους αυτούς χώρους.

Ο Νίκος Φουρκιώτης ζητά την κατανόηση τους, και συστήνει υπομονή, χωρίς, όμως, να μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο της λειτουργίας των νέων χώρων αναψυχής των παιδιών εξαιτίας της γενικότερης συγκυρίας αλλά και των υπηρεσιακών ιδιαιτεροτήτων του Αυγούστου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια