Ο Ασιάτης Μουσουλμάνος Αγαπητικός

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Οι Υπουργοί της ΕΕ, συνεδρίασαν, προκειμένου να επιβάλλουν οικονομικές κ.α κυρώσεις στην Τουρκία. Αποφάσισαν όμως να τις αναβάλλουν για … αργότερα. Υποκρισία!

Οι λόγοι προφανείς: Συμφέροντα, επενδύσεις, παραδοσιακοί δεσμοί- κάποιων – με την Τουρκία και ανθελληνικά αισθήματα /εχθρότητα άλλων προς την Ελλάδα (πχ Βουλγαρία). 

Εμένα λοιπόν αυτή η αρρωστημένη σχέση Ε.Ε –κυρίως αυτής, αλλά όχι μόνον – και του κου … μεγαλόκαρδου (πάσχει από …μεγαλοκαρδία ασύνορη) κου Ερντογάν μου θυμίζει την σχέση αγαπητικού και εκδιδόμενων γυναικών !!!

Ο Αγαπητικός –πάντα καλοντυμένος και οικονομικά βολεμένος- τα παίρνει και … δέρνει, απειλεί, εκβιάζει, χαστουκίζει! Εκείνες πάλι, είτε από ανάγκη, είτε επειδή το … «τραβάει ο οργανισμός ή ο μαζοχισμός τους, του κάνουν όλα τα χατήρια!...

Ο σύγχρονος λοιπόν (πολιτικός /κρατικός) αγαπητικός ηγέτης της Τουρκίας επιδεικνύει ανάλογη συμπεριφορά με κοινό νταβατζή. 

Δεν σέβεται κανέναν και καμία συνθήκη. Ούτε της Λωζάνης ούτε ακόμη και τον δημιουργό της νεώτερης Τουρκίας Κεμάλ Ατατούρκ. Θέλει να τον διαγράψει και να τον αντικαταστήσει με τον εαυτό του (!). 

Ακυρώνει, κουρελιάζει το διεθνές δίκαιο και το αντικαθιστά με την … «γαλάζια πατρίδα» (κατασκεύασμα της φαντασίας του).

Διεξάγει αυθαίρετα έρευνες, εντός ξένων χωρικών υδάτων, συνοδεύοντας τα ερευνητικά σκάφη με … πολεμικά!. … Και δεν βρίσκεται ένας –ημέτερος ή ξένος – να τον ερωτήσει: «Γιατί χρειάζονται τα συνοδευτικά πολεμικά σου, αφού είσαι σε … «δικά σου» χωρικά ύδατα;». 

Υβρίζει και ακυρώνει ηγέτες χωρών, όταν διαφωνούν με την συμπεριφορά του (πχ Γαλλίας). 
Συνάπτει συμφωνίες με τον έναν από τους εμπλεκόμενους στον εμφύλιο της Λιβύης (;).
Στέλνει μισθοφόρους –κάποιοι και τζιχαντιστές !!!... για να στηρίξει την μία πλευρά. Ποιος ; Αυτός που … «μάχεται» την Τρομοκρατία!.

Απειλεί ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες (Σύριους κ. α) που βρίσκονται στο έδαφος του. Έχει όμως εισπράξει και συνεχίζει, μεγάλα ποσά για εκείνους, από τους Ευρωπαίους.

Ξαναγράφει την Ιστορία και την Γεωγραφία (;).
Χαράσσει νέα σύνορα σε ξηρά, αέρα, θάλασσα.
Περιφέρεται ως αδίστακτος κουρσάρος και απειλεί με ρεσάλτο τα ξένα (δικά μας ) νησιά!.

Επιδιώκει την νεκρανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (ήδη έχτισε και το σουλτανικό του ανάκτορο).

Θέλει να γίνει ο ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου. Αλλά –όπως και όλοι οι νταβατζήδες, όπου Γης, - διαθέτει μεν θρασύτητα και αρπακτικότητα, αλλά μέτρια ή χαμηλή νοημοσύνη. Γιατί αν του έκοβε, θα καταλάβαινε ότι ο διακαής αυτός στόχος του, δεν πρόκειται να επιτευχθεί όχι επειδή θα βρει απέναντί του αντίσταση από τους «χριστιανούς» παρηκμασμένους , τελειωμένους Ευρωπαίους (πλην Ελλήνων). Αλλά τους Άραβες και τους Ιρανούς που δεν θα του κάνουν ποτέ τέτοιο χατίρι. 

Επιδεινώνει με αχρείαστους εξοπλισμούς την υπό κατάρρευση οικονομία της χώρας του.

Αποτελεί όνειδος η ανήκουστη, χυδαία, τραμπούκικη συμπεριφορά του Τούρκου ηγέτη, ο οποίος έτσιθελικά αναστατώνει την Μεσόγειο (και όχι μόνον) ενώ οι πυγμαίοι δυτικοί ηγετίσκοι, παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν! Τρώνε τα χαστούκια τους, δέχονται τις προσβολές , σιωπούν, τον ανέχονται!. Ας τον αφήσουν (οι λοιποί εταίροι της Ε.Ε) να πορευθεί με την … επίσημη αγαπημένη του – την Γερμανίδα της Ε.Ε.

Ας διαχωρίσουν την θέση τους. 
Το νταβαντζιλίκι και η πειρατεία πρέπει να τελειώνουν, πριν να είναι αργά!. 

ΥΓ Η εμφάνιση φαινομένων αταβισμού πρωτόγονων προγόνων σε προβληματικά, αλλοπαρμένα άτομα, πρέπει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και ριζικά. Για προστασία όχι μόνον των άλλων χωρών, αλλά και του ίδιου του τουρκικού λαού, τον οποίο κυρίως θα καταστρέψει, προκειμένου να δοξαστεί (ως χαλίφης στη θέση του χαλίφη). 

Προδήλως αγνοεί πως τα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και … επιδέξια, κατάλληλα οπίσθια, ώστε να γίνει ο νέος Κεμάλ!.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια