Κοζάνη: Πρόσκληση για εκμίσθωση κατοικιών σε Ρομά

Κοζάνη: Πρόσκληση για εκμίσθωση κατοικιών σε Ρομά
Πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα προς ενοικίαση για τους Ρομά, για να υποβάλουν τις προσφορές τους, απευθύνει ο Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων για την υποστήριξη και την κοινωνική τους ένταξη.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί 100% και καλύπτει σε βάθος τριετίας το κόστος ενοικίου και τις λειτουργικές δαπάνες, όπως ΔΕΗ, νερό, θέρμανση και κοινόχρηστα, των προς εκμίσθωση κατοικιών.
Τα υπό ένταξη διαμερίσματα ή και κατά προτίμηση μονοκατοικίες, ενεργειακής κατηγορίας τουλάχιστον Γ΄, θα πρέπει να είναι εντός ή στα όρια του πολεοδομικού ιστού της πόλης της Κοζάνης, αλλά και στις υπόλοιπες δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου, με νόμιμη οικοδομική άδεια και με επιφάνεια 72-150 τ.μ..

Η καταβολή των μισθωμάτων, που δεν μπορεί να ξεπερνά το γινόμενο της ανώτατης τιμής ενοικίασης των 5,5 ευρώ/ τ.μ., θα καταβάλλεται απευθείας από το Δήμο Κοζάνης και όχι τον ωφελούμενο στον εκμισθωτή.

H υποβολή των αιτήσεων για την ενοικίαση κατοικιών θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, στην οδό Αργυροκάστρου 13.

Περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 24610 28120.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια