Δ. Μακεδονία: Ένας θάνατος από κορονοϊό και τέσσερα νέα κρούσματα

Δ. Μακεδονία: Ένας θάνατος από κορονοϊό και τέσσερα νέα κρούσματα
Ένας νέος θάνατος από κορονοϊό, ο τριακοστός από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19, προστέθηκε χθες, Τρίτη, στη Δυτική Μακεδονία.
Πρόκειται για μια 89χρονη, η οποία κατάγονταν από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και άφησε την τελευταία της πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, που είναι το Νοσοκομείο αναφοράς στη Δυτική Μακεδονία.Στα ήδη 218 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία προστέθηκαν και άλλα τέσσερα νέα -αυτά στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας- και έτσι τον Αύγουστο καταγράφονται 25 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα εννέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα οκτώ στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και τα άλλα οκτώ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Τον Ιούλιο στη Δυτική Μακεδονία είχαν εμφανιστεί 29 κρούσματα, εκ των οποίων ήταν και τα δύο πρώτα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ενώ τον Ιούνιο επιβεβαιώθηκαν 22 κρούσματα κορονοϊού.

Χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 196 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, από τα οποία τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ 26 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια