Κοζάνη: Η επίσκεψη του Β. Σεβαστή

Κοζάνη: Η επίσκεψη του Β. Σεβαστή
Στην Περιφερειακή Ενότητα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος έχει σειρά επαφών, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή με τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Γρηγόρη Τσιούμαρη, όπου συζήτησε το θέμα των αθλητικών υποδομών.

Ο κ. Σεβαστής συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Κοζάνης, Ελπίδα Κουϊμτζίδου, τον ομοσπονδιακό προπονητή και Τεχνικό Ανάπτυξης, Χρήστο Χατζηβασιλείου, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Δημήτριο Χαχάμη, αλλά και εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής, επισήμανε ότι έχει γίνει σημαντικό έργο στην περιοχή τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε διοργανώσεις παγκόσμιας, πανευρωπαϊκής, πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας, ενώ τόνισε ότι είναι πεπεισμένος για την στήριξη του αθλητισμού από τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες Α’ και Β’ βαθμού.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιούμαρης, αφού εξήρε το πολύπλευρο έργο του κ. Σεβαστή και την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό, αναφέρθηκε και στις κοπιώδεις προσπάθειες των προπονητών και αθλητών των Συλλόγων της περιοχής, που αποφέρουν, όπως τόνισε «καρπούς» με εξαιρετικές επιδόσεις και πρωτιές σε πανελλήνιο επίπεδο μέχρι και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια