Αυτή την στιγμή το τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ βρίσκεται σχετικά κοντά με το τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis που εισήλθε 20 μίλια στην Ελληνική ΑΟΖ. Ξεδιπλώνεται ο τουρκικός σχεδιασμός.

Που βρίσκεται το τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ και που βρίσκεται το τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis που εισήλθε 20 μίλια στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα. Ξεδιπλώνεται ο τουρκικός σχεδιασμός.

από το http://www.naxosisland.eu/gr/live_ship_data.html Ευχαριστούμε τον Θηβαίο Πολίτη για την συνδρομή του αυτή την στιγμή που όλα τρέχουν γρήγορα και παράξενα

Πριν από λίγο δίχως να έχουμε υπόψη τα νέα δεδομένα επισημάναμε https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/08/blog-post_63.html 

«ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; μετά το σεισμογραφικό θα μπεί το γεωτρύπανο για να ανοίξει τρύπα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα;» 

Και επισημάναμε στο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/08/oruc-reis_51.html 

«Βρισκόμαστε στην αρχή ενός σιωπηλού θαλάσσιου ΑΤΤΙΛΑ. Ο τούρκος σαν βιαστής που είναι, διακορεύει την Ελληνική υφαλοκρηπίδα και εμείς ισχυριζόμαστε: 

«Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι στην περιοχή βρίσκονται μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίες ανά 15 λεπτά εκπέμπουν μήνυμα ότι τα τουρκικά σκάφη βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο πλαίσιο της διαδικασίας «hailing».  

https://www.iefimerida.gr/ellada/i-toyrkia-tin-entasi-stin-mesogeio 

Δημιουργούνται τετελεσμένα αυτή την στιγμή. Είμαστε θεατές σε ένα σχεδιασμό που ξεδιπλώνεται ενώπιον μας. 

Εμείς τι σχέδιο έχουμε; Μήπως η καγκελάριος Μέρκελ είναι πάλι η λύση; 

Αυτό είναι η αρχή καθότι σε όλη την συνοριογραμμή – ακτογραμμή ο τούρκος έχει εκπονήσει ανάλογο σχεδιασμό» 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια