Συναντήσεις Κ. Βέττα με θεσμικούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς στο Πλατανόρεμα και το Βελβεντό

Συναντήσεις Κ. Βέττα με θεσμικούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς στο Πλατανόρεμα και το Βελβεντό
Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της καταγραφής των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, επισκέφτηκε το Πλατανόρεμα Σερβίων και το Βελβεντό, όπου συναντήθηκε με θεσμικούς και αγροτικούς φορείς με θέμα τις ενισχύσεις των  πληγεισών περιοχών.

Στη συνάντηση που έγινε στο Πλατανόρεμα, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Στάθης Τσιγκανούλας, μέλη του συμβουλίου και μεμονωμένοι αγρότες.

Στο Βελβεντό συμμετείχαν, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Στεργίου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Βασίλης Τζουράς, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Δημήτρης Κοσμάς, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βελβεντού κ. Γιώργος Φραγκουλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού κ. Νίκος Βλάχος και μέλη του Δ.Σ. του αγροτικού συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Κοινό σημείο όλων των παρεμβάσεων ήταν η παραδοχή ότι σε μια δύσκολη χρονιά για τη παραγωγική διαδικασία όπως η φετινή, όσον αφορά την εμπορία των προϊόντων, τις εξαγωγές και την εξεύρεση εργατικών χεριών, ήρθαν να προστεθούν  οι καταστροφικές συνέπειες από τη πρόσφατη χαλαζόπτωση και τις πολυήμερες βροχοπτώσεις του καλοκαιριού, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές κυρίως σε ροδάκινα, νεκταρίνια, μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα και  καρύδια.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια