Αδιανόητο: Ο Γ.Κουμουτσάκος «λυπάται» επειδή έλαβε την Θεία Κοινωνία!

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε... συγγνώμη για τη φωτογραφία που τον δείχνει να λαμβάνει Θεία Κοινωνία!
 
Και όμως δεν πρόκειται περί αστείου, αλλά για πραγματικότητα ενώ ζήτησε ταυτόχρονα απ' όλους να τηρούν τα κυβερνητικά μέτρα!
 
«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ

Το τι είναι ο Κουμουτσάκος το ξέρουμε πολλά χρόνια τώρα...
Και εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία...
Και είναι βέβαιο ότι γνώριζε ότι εκείνη την ώρα τον φωτογράφιζαν και το ήξερε και ο Χαρδαλιάς που άφησε υπονοούμενα χθές στην ενημέρωση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κι εμείς είμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε αλλά δεν το δείχνουμε στις κάμερες"... (άλλος άθεος απατεώνας κι αυτός...)

Τώρα λοιπόν αφού προφανώς τα "άκουσε" βγαίνει και προτείνει μάλιστα στους πιστούς να ΜΗΝ μεταλαμβάνουν!!!!! αποδεικνύοντας τα όσα λέμε....

Αυτά όλα οφείλουμε να μην τα ξεχνάμε και να μην έχουμε αυταπάτες για τους νεοταξίτες και τις επιδιώξεις τους.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια