Δημ. Τζανακόπουλος: Σε ερήμωση οδηγείται η Δυτ. Μακεδονία

Δημ. Τζανακόπουλος: Σε ερήμωση οδηγείται η Δυτ. Μακεδονία

«Σε ερήμωση και  φτωχοποίηση  οδηγούν την  Δυτ. Μακεδονία, οι  κυβερνητικές αποφάσεις και η στρατηγική που ακολουθείται  για την απολιγνιτοποίηση και την μετάβαση», τόνισε σε συνέντευξη του στην  ΕΡΤ Κοζάνης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο  οποίος επισκέπτεται σήμερα την περιοχή της Κοζάνης.

Εκφράζοντας την  αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Τζανακόπουλος  χαρακτήρισε «βιαστική» και «χωρίς ουσιαστικό σχέδιο και επαρκείς πόρους» την πολιτική της Κυβέρνησης σε ότι αφορά τον «κοινό στόχο» της απολιγνιτοποίησης και της μετάβασης στην Δυτ. Μακεδονία, προσθέτοντας ότι «δεν προστατεύεται το περιβάλλον και εξυπηρετούνται  ιδιωτικά συμφέροντα στην αγορά ενέργειας».

Σχετικά με την ανασυγκρότηση και διεύρυνση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γραμματέας της   Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επεσήμανε ότι  «επιχειρείται η  αντιστοίχιση του με την κοινωνική του επιρροή, με στόχο την δημιουργία ενός μαζικού, λαϊκού, προοδευτικού και αριστερού πολιτικού κόμματος».

ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια