Πότε θα πληρωθούν κύριες κι επικουρικές συντάξεις του Οκτωβρίου

moerschy / pixabay
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 17ης Σεπτεμβρίου 2020 το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

- Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οικύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που τοΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οικύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που τοΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οικύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

- Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούνκύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια