Εισβολείς με το άλλοθι του πρόσφυγα!

Κι όσο η ελληνική κοινωνία αποχαυνωμένη παρακολουθεί τα τηλεοπτικά σκουπίδια νέας εσοδείας από τις δημόσιες συχνότητες η απελπισία σε περιοχές όπως η Μυτιλήνη πνίγει τους κατοίκους. Για μία ακόμη φορά οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με εισβολείς και όχι δήθεν αδύναμους πρόσφυγες. Την ίδια ώρα στην Αθήνα κάποια υποκινούμενα εργαλεία με χορηγίες των σκοτεινών ΜΚΟ κάνουν πορείες συμπαράστασης. 

Αλλά για ποιους πρόσφυγες; 

Για διαβάστε: 

Αντιγράφω, από το μήνυμα της φίλης μου της Νίκης, που ζει στη Μυτιλήνη. 

” Τη φωτιά τη βάλανε οι ίδιοι…Αυτοί που κάθε μέρα βλέπαμε,να καίνε παντού τα πάντα, για να ψήσουν αρνί αγορασμένο ή κλεμμένο, γάτες και σκυλιά… Αδέσποτο για αδέσποτο δεν κυκλοφορεί στους δρόμους.. 

Ηταν απλά θέμα χρόνου..
Εσείς Λία, βλέπετε μόνο στις ειδήσεις, κάποια, απο τα όσα συμβαίνουν εδώ… Συνήθως η κάμερα εστιάζει σε μανάδες με μωρά στην αγκαλιά και σε θλιμμένα παιδικά μάτια..
Εμείς, αυτές τις μανάδες και τα παιδιά τους, τα βάλαμε σήμερα στα σπίτια μας! Για να πω την αλήθεια, όχι μέσα,έξω στις αυλές και στις βεράντες μας. Φοβόμαστε… Τους δώσαμε μάσκες, τους μαγειρέψαμε, κάνανε μπάνιο με τα λάστιχα ποτίσματος,πίσω απο παραβάν που πρόχειρα τους στήσαμε με ότι είχε ο καθένας. Η μάνα μου, κρέμασε στα σχοινιά της μπουγάδας τις παλιές υφαντές της κουρτίνες..
Για τα μωρά, ζεστάναμε νερό με τους βραστήρες..

Μαγειρέψαμε, φάγανε,κοιμήθηκαν σε στρώματα θαλάσσης και γυμναστικής.. 
Θα το κάναμε ούτως ή άλλως, μα, για την οικογένεια που φιλοξενούμε εμείς,παρακάλεσε ο σύζυγος της κοπέλας! Ξέρεις τι μας είπε? Οτι αν απομακρυνθούν απο το χωριό και πάνε σε ερημιές, θα τη βιάσουν.. Μπορεί να βιάσουν και τα παιδιά… Ξέρεις ποιοι? Κάτι…ασυνόδευτα παιδιά,που δηλώνουν 17,αλλά είναι πάνω απο 20… Αυτά,που σήμερα έτρεχαν σαν αφιονισμένα πάνω κάτω, τραβώντας βίντεο με πανάκριβα κινητά και φωνάζοντας ”Fuck you Greece Fuck you Europe, we are coming!”
Kι όλα τα υπόλοιπα με τον Αλλάχ… Συγχίστηκα, φοβήθηκα, κατεβάσαμε τις τέντες, ο πατέρας, ο αδερφός μου κι ο άντρας μου, στις αυλόπορτες, με ότι ..νόμιμο όπλο είχε ο καθένας.. Οχι για να επιτεθούμε, για να αμυνθούμε αν χρειαζόταν..

Ο γείτονας απέναντι, μούτζωνε το μπατζανάκι του,ο οποίος πρωταγωνίστησε στα επεισόδια του Φλεβάρη, αντιδρώντας στην κλειστή δομή..”Να μα@@@α! Ετσι τους θες? Φάτους έτσι! Μέχρι να σε κάψουνε κι εσένα! ”

Μια παράνοια ζούμε φίλη μου,μια τρέλα… Και φταίμε κι εμείς, όχι εμείς προσωπικά,γιατί με τους μετανάστες ασχοληθήκαμε μόνο για να βοηθήσουμε κάποιον που είχε πραγματικά ανάγκη, όπως σήμερα..

Φάγανε πολλοί και με τέσσερις μασέλες Λιάκι μου! Για αυτούς των ΜΚΟ, τι να σου λέω,χαμένα κορμιά οι περισσότεροι, το πρωί μαλλιοτραβιόντουσαν μεταξύ τους, ποιός θα μαζέψει τα περισσότερα ”κεφάλια” -έτσι έλεγαν τους ανθρώπους που έφερναν οι βάρκες- και το βράδυ μαστούρωναν κι έπιναν μέχρι αναισθησίας...

Μια κουβέντα θα σου πω.. Δημοκρατία και ανθρωπισμός, πάνε πακέτο! Δημοκρατία και Ισλάμ, δεν θα συμπορευτούν ποτέ!
Θα πολεμήσουν και νικητής θα είναι το Ισλάμ της υποταγής, της βαρβαρότητας και της οπισθοδρόμησης.
Εύχομαι να το πάρουν σύντομα χαμπάρι αυτό και στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες!” 


Πηγή: kourdistoportocali 
ΑΒΕΡΩΦ
από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια