Κοζάνη: Συμβάσεις για έργα ύδρευσης και οδοποιίας στον Δήμο Βοΐου

Κοζάνη: Συμβάσεις για έργα ύδρευσης και οδοποιίας στον Δήμο Βοΐου
Την οδό της υλοποίησης έλαβαν τέσσερα ακόμη σημαντικά έργα στον Δήμο Βοΐου. Την περασμένη Τετάρτη υπογράφηκαν τέσσερις συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, και της αναδόχου εταιρίας «Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε», συνολικού προϋπολογισμού ύψους 560.803 ευρώ, για την εκτέλεση των παρακάτω έργων:

Α) ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ
Προβλέπεται η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Λουκομίου στην Δ.Ε. Τσοτυλίου.
Β) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση σε ολόκληρο το μήκος των οδών Πλατεία Τρία Πηγάδια, Αρχιεπισκόπου Ζωσιμά και Νικολάου Κλαδά στην Σιάτιστα.
Γ) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε αγροτικές οδούς στην Νεάπολη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή «Κόπατσος»  και την στην περιοχή «Αγία Παρασκευή».
Δ) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ
Θα βελτιωθούν τμήματα της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Τσοτυλίου και συγκεκριμένα, στην κοινότητα Βροντής, στην κοινότητα Σταυροδρομίου περιοχή «Μύλος», στην κοινότητα Ομαλής περιοχή «Σούλιο, στην κοινότητα Ζώνης , στην κοινότητα Λικνάδων, περιοχή «Λεύκας», στον οικισμό Αγ.Θεοδώρων και στον οικισμό Αχλαδιάς.

Η χρηματοδότηση των  έργων προέρχεται από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2018 (Ε.Α.Π 2012-2016) και του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα εν λόγω έργα υποδομής θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια