Λέμε όχι στη λογοκρισία, στηρίζουμε ανεξάρτητες πλατφόρμες!


Μας προτείνουν κάποιοι φίλοι να ξανανεβάσουμε το ντοκιμαντέρ "Plandemic 2: Η κατήχηση" στο YouTube, αλλάζοντας τον τίτλο για να αποφύγουμε τη λογοκρισία και το κατέβασμα του βίντεο. 

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε. 

Το θέμα είναι, γιατί; Για ποιον λόγο να πάμε με τα νερά της παράλογης αυθαιρεσίας του YouTube;
Το βίντεο υπάρχει στην ανεξάρτητη πλατφόρμα Brighteon.com και μπορείτε να το δείτε από κει. Μια πλατφόρμα η οποία εφαρμόζει την ελευθερία του λόγου και την υπερασπίζεται στην πράξη, και μάλιστα πληρώνοντας το τίμημα. Ακριβώς επειδή αρνήθηκε την απαίτηση του Facebook να απαγορεύσει το Plandemic 1, το Facebook έχει αποκλείσει όλες τις αναρτήσεις από το Brighteon!


Καταλαβαίνετε σε τι σημείο έχουμε φτάσει; Εκβιασμοί, απειλές, αποκλεισμοί, για να φιμωθεί κάθε αντίθετη άποψη, ακόμα κι όταν τεκμηριώνεται με στοιχεία, ακόμα κι όταν είναι εξίσου επιστημονική με την επίσημα αποδεκτή!

Ένας τρόπος για την ανάρτηση των βίντεο του Brighteon στο Facebook, είναι μέσω του μπλογκ. Για την ώρα τουλάχιστον… Αν αποκλειστεί κι αυτό, θα βρούμε άλλον τρόπο.

Δείτε εδώ το Plandemic 1, όπως και τα υπόλοιπα εξαιρετικά ενδιαφέροντα βίντεο της συλλογής: COVID-19: επιδημία διαφθοράς και συγκάλυψης (συλλογή βίντεο)

Δείτε εδώ το Plandemic 2: Η κατήχηση: PLANDEMIC 2: Η κατήχηση (εσείς το κατεβάζετε, εμείς το ξανανεβάζουμε!)
Λέμε ΟΧΙ στη λογοκρισία, την αυθαιρεσία και τους εκβιασμούς!
Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες πλατφόρμες που υπερασπίζονται την ελευθερία της έκφρασης!

(Eνημέρωση της ανάρτησης 7/9/2020)


Παραδόξως, αυτή τη φορά το YouTube αποδέχτηκε την ένσταση και επανέφερε το βίντεο, με μόνο περιορισμό ως προς την ηλικία (ακατάλληλο δι' ανηλίκους). Στην απάντησή του το YouTube παραδέχτηκε ότι το βίντεο ΔΕΝ παραβιάζει ΚΑΜΙΑ από τις οδηγίες της κοινότητας!


από mandataapoekso.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια