ΜΠΡΑΒΟ στην εφημ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν οι τούρκοι αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας, που επιτέλους απάντησε στον γενίτσαρο:
 
Βαριά προσβολή στον Πρόεδρο Ερντογάν από τον ελληνικό τύπο : “Α σ…τίρ κύριε Ερντογάν”
Η εφημερίδα “Δημοκρατία” που εκδίδεται στην Ελλάδα με το σημερινό της τίτλο έχει προσβάλει τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η ελληνική εφημερίδα δέχτηκε βροχή από προσβολές από τους Τούρκους.
 
Η ένταση ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας συνεχίζεται. Την ώρα που η Ελλάδα έχοντας πίσω της την ΕΕ, κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την Τουρκία, η Τουρκία υπό την ηγεσία του ΠτΔ Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν ξεκαθαρίζει πως θα προστατέψει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα μην μπορώντας να κάνει κάτι ενάντια στην ξεκάθαρη στάση του ΠτΔ Ερντογάν, του επιτίθεται με τίτλους εφημερίδας. Ένα τέτοιο παράδειγμα υπήρξε σήμερα.
 
Η εφημερίδα Δημοκρατία που εκδίδεται στην Ελλάδα, βγήκε σήμερα με έναν θρασύ υπερτιτλο για τον ΠτΔ Ερντογάν. Η εφημερίδα πρωτοσέλιδα, προσέβαλε με πολύ άσχημο και βαρύ τρόπο τον Πρόεδρο Ερντογάν. Πάνω από τον τίτλο της εφημερίδας που βρίζει βαριά, υπάρχει η φράση “Τι θα έπρεπε να απαντήσει Ελλάδας τις εξωφρενικές απαιτήσεις του σουλτάνου;”. 

πηγή

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια