Δ. Μακεδονία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Δ. Μακεδονία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρούν σήμερα Πέμπτη 24 και αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου οι Δήμοι Γρεβενών και Δεσκάτης.

Στην πόλη των Γρεβενών η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται σε συνεργασία με τη νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρδυκάμπου και Μακεδονομάχων, από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00, ενώ στην πόλη της Δεσκάτης η συγκέντρωση θα γίνεται στην αίθουσα του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Χασίων, 09:00 π.μ-13:00μ.μ..

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι κατά προτεραιότητα: εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες προσώπου, σώματος, πάνες για μωρά και ενήλικες, μωρομάντηλα, γάλα και κρέμες για μωρά, καθώς και είδη καθαρισμού.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας γίνεται και στην Καστοριά.

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμπαρασταθούν προς όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις πλημμύρες της Καρδίτσας απευθύνει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς έως και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, καθημερινά από τις 09.00-14.00 και από τις 18.00 -21.00 και το Σάββατο από τις 10.00-13.00.

Την αλληλεγγύη της στην Καρδίτσα δείχνει και η Κοζάνη.

Είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα μακράς διαρκείας και λάδι αναμένεται να συγκεντρώσει για τους  πληγέντες από τον «Ιανό» κατοίκους  της Καρδίτσας η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να ζεις», μετά από επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας. Όσοι επιθυμούν  να συνεισφέρουν, τα είδη θα συγκεντρωθούν στο στέκι της Κίνησης , στην Πλατεία Γιολδάση από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια