Κοζάνη – Σ. Γκανάτσιος: Αρχές Οκτωβρίου η προκήρυξη για το Νέο Κτίριο στο Νοσοκομείο

Κοζάνη – Σ. Γκανάτσιος: Αρχές Οκτωβρίου η προκήρυξη για το Νέο Κτίριο στο Νοσοκομείο
Αρχές  Οκτωβρίου αναμένεται να  βγει  η ανοιχτή  προκήρυξη για την μελέτη και την κατασκευή του Νέου Κτιρίου-Πτέρυγας  στο Μαμάτσειο  Νοσοκομείο Κοζάνης , ενώ στις αρχές  του επόμενου μήνα εκτιμάται  ότι  θα ολοκληρωθεί  η πρόσληψη των  7 νέων μόνιμων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο, η οποία βρίσκεται στο Φ.Ε.Κ και στο τελικό της στάδιο.

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο  Διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιος  Γκανάτσιος, προσθέτοντας ότι «το νέο κτίριο στην τελική του διαμόρφωση, ως εμβαδό, θα είναι περίπου ανάλογο, με το υφιστάμενο κτίριο του Νοσοκομείου».

Ο κ. Γκανάτσιος στάθηκε στην «ιδιαίτερα θετική λειτουργία του εργαστήριου μοριακής βιολογίας» και τόνισε ότι το Νοσοκομείο Κοζάνης, έχει ανταποκριθεί θετικά μέχρι τώρα στην πανδημία και τις ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί, καταφέρνοντας  να ενισχυθεί σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Υπογράμμισε  ωστόσο το γεγονός  του μη ικανοποιητικού βαθμού προσέλευσης γιατρών στο Νοσοκομείο και την ευρύτερη Περιφέρεια, ενώ επεσήμανε  ότι «αναμένεται ακόμη μεγαλύτερος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο, στο πλαίσιο και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία».


ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης
από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια