Απλή και όμορφη αλλαγή πληθυσμού

Η ύφεση-ρεκόρ 15,2% που έδειξε το κοντέρ της ελληνικής οικονομίας αφορά τους Ελληνες, όχι τους… επενδυτές που στέλνει εδώ ο Ερντογάν με τα φουσκωτά. Η Ελένη Παπαδοπούλου, αρθρογράφος της «δημοκρατίας», έγραψε στο facebook για τα μαγαζιά των ξένων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια: 

«Ψάχνοντας τον κακό χαμό που γίνεται με τα τσαντιρομάγαζα της Αθήνας ιδιοκτησίας Ασίας κυρίως και Αφρικής ανακαλύψαμε ότι ο ασυλούχος “πρόσφυγας”, πέραν όλων των άλλων δικαιωμάτων που απολαμβάνει, έχει το δικαίωμα να έχει και δική του επιχείρηση.

»Αυτός δηλαδή που υποτίθεται ότι έρχεται χωρίς χαρτιά, με ένα βρακί και το κινητό του, έχει να θρέψει 5 γυναίκες και 18 παιδιά, βρίσκει τα χρήματα για να νοικιάσει κατάστημα, να το γεμίσει με εμπόρευμα, να πληρώσει κάτι χιλιάδες ευρώ σε μηχανικούς, λογιστές, δικηγόρους να βγάλουν άδειες και φυσικά έχει και τα προσόντα να λειτουργήσει την επιχείρηση μέσα στην αγορά.

»Μέχρι πρότινος, η νομοθεσία για την επιχειρηματικότητα των υπηκόων τρίτων χωρών ήταν πολύ αυστηρή και απαιτούσε άδεια ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας. Για να δοθεί η άδεια, ο αλλοδαπός έπρεπε να πάει στο προξενείο ή την πρεσβεία μας στη χώρα καταγωγής του, να καταθέσει μια σκασμό χαρτούρα συν οικονομοτεχνική μελέτη, να έρθουν αυτά στην Περιφέρεια που τον ενδιαφέρει, η Περιφέρεια να εξετάσει αν η επιχείρηση βοηθάει αναπτυξιακά την περιοχή και μετά να του δοθεί η άδεια, αφού έχει φέρει και 60.000 ευρώ κατατεθειμένα σε ελληνική τράπεζα με αποδεικτικό.

»Με το άσυλο όλα αυτά ξεπεράστηκαν και ως διά μαγείας ο Αλί και Τρισαλί της τρύπιας βάρκας που “σώζεται” σε κάποια παραλία γίνεται εξαιρετικός επιχειρηματίας και διαλύει μία ολόκληρη πρωτεύουσα και μία χώρα. 

»Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 45.066 άσυλα σε πρόσφυγες. Από 229 άσυλα το 2013 φτάσαμε στα 12.500 πέρυσι, ενώ ο Μηταράκης μέσα στο πρώτο δίμηνο έχει δώσει ήδη 2.079. Δεν αναφέρω και τα άσυλα επικουρικής προστασίας, που αυξάνουν το νούμερο. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 εκκρεμούσαν περίπου 100.000 αιτήσεις.

»Η πολιτική διάλυσης της Ελλάδας είναι πλέον κάτι περισσότερο από εμφανής. Ασυλο παίρνουν για 3 χρόνια και έπειτα από 3 χρόνια μπορούν να ζητήσουν και υπηκοότητα. Απλή και όμορφη αλλαγή πληθυσμού».

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ 
πηγή
από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια