Καστοριά: Οι νέες επαφές του Ζ. Τζηκαλάγια

Καστοριά: Οι νέες επαφές του Ζ. Τζηκαλάγια
Σειρά επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες της περιοχής είχε χθες (3/9/2020) ο βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ., Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Καστοριάς, οι εργαζόμενοι του επισήμαναν την ανάγκη ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και η καθυστέρηση της ολοκληρωμένης τοποθέτησης των αναπληρωτών, ενώ στο τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, συζητήθηκε η επανεκκίνηση της συνεργασίας με τον Δημόκριτο, για τον έλεγχο της ποιότητας των νερών της Λίμνης της Καστοριάς και ιδιαίτερα για τις κυανοτοξίνες των κυανοβακτηρίων.

Με τη διευθύντρια Δασών κ. Ζησοπούλου, ο κ. Τζηκαλάγιας συζήτησε τον τρόπο διάθεσης των καυσόξυλων για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων, καθώς φέτος η Κυβέρνηση διέθεσε έγκαιρα το κονδύλιο το οποίο είναι αυξημένο κατά 50% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έγινε και εκτενής αναφορά για τα μέτρα που ελήφθησαν για την υλοποίηση των αποφάσεων για την σύσκεψη για τις αρκούδες, αλλά και για τις θέσεις του Δασαρχείου για τις εργασίες στο παραποτάμιο άλσος του Άργους Ορεστικού.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια