Η διαμαρτυρία για τις μάσκες στα σχολεία, στην Θεσσαλονίκη.

(ρεπορτάζ-φωτογραφίες Γιάννης Κατσέας)

Χθες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη έγινε μια συγκέντρωση κατά των μασκών στα σχολεία με μεγάλη προσέλευση νέων γονέων. 

Εντύπωση προκάλεσε για μια ακόμη φορά η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλούσε αρχικά για 400 άτομα. Προφανώς οι αλγόριθμοι που βγάζουν τα νούμερα είναι ελατωματικοί γιατί όλοι μας ζήσαμε τις περίφημες ανακοινώσεις στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας που έβγαζαν το αποτέλεσμα για μερικές χιλιάδες ενώ ήταν πολύ επάνω από το ένα εκατομμύριο.
Ο παλμός ήταν πολύ δυνατός και οι ομιλητές ήταν πολλοί με πολύ καλό λόγο. Το καλύτερο σύνθημα κατ εμέ ήταν αυτό που είπε ένας Αγιορείτης: "Μάσκες εμβόλια τσιπάκια στα δικά σας τα παιδάκια".
Ευτυχώς ο κόσμος έχει αντιληφθεί κύριοι την προπαγάνδα και συνεχώς διαμαρτύρεται για αυτά που μας ετοιμάζετε και ΔΕΝ θα σταματήσει να αντιδράει. Τρανή απόδειξη η μεγαλειώδης πορεία που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τις ομιλίες. Χαρακτηριστικά πολλοί σταθμοί και σάιτ μιλούσαν για περίπου 8000 κόσμο ενώ η αστυνομία μιλούσε για 2000 και όλα αυτά παρά την τρομοκρατία των "μέσων μαζικής ενημέρωσης".

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια