Τα καλύτερα drones για παιδιά, για διασκεδαστικές πτήσεις!

 
Εάν ψάχνετε ένα drone για παιδιά, ή για κάποιον που δεν είχε ποτέ ένα, αυτά είναι τα καλύτερα drones για να επιλέξετε ένα. Λαμβάνοντας υπόψιν το κόστος, το μέγεθος, την εμβέλεια και την ανθεκτικότητα, σίγουρα ένα από τα παρακάτω θα είναι αυτό που θέλετε.

Η συντριβή είναι μέρος της μαθησιακής διαδικασίας, επομένως όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν ενσωματωμένους προφυλακτήρες των ελίκων. Αυτά θεωρούνται παιχνίδια drones, και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά να τα πετάξετε.

Μία χρήσιμη συμβουλή, είναι να μην πηγαίνετε «παντού» όταν αγοράζετε σε κάποιον το πρώτο του drone, ειδικά αν είναι ακόμα παιδί. Τα drones είναι απίστευτα εύκολο να πέσουν όταν μόλις ξεκινήσετε. Ενώ τα πιο ακριβά μοντέλα έχουν συνήθως τεχνολογίες αποφυγής συντριβής, ωστόσο εξακολουθούν να είναι επιρρεπείς σε ζημιές ή απλώς χάνονται στο ηλιοβασίλεμα. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μικρά και φθηνά έως ότου ο μικρός σας πιλότος να είναι αρκετά σίγουρος για να μεταβεί σε κάτι λίγο πιο σημαντικό.

Τα καλά νέα είναι ότι τα μίνι-drones προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση σε ένα προσιτό πακέτο και έχουν σχεδιαστεί για να αναπηδούν από τους τοίχους με εύκαμπτα πλαστικά προστατευτικά ελίκων.

Τα μικρότερα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά να πετούν σε εσωτερικούς χώρους, καθώς οι προφυλακτήρες της λεπίδας διατηρούν τις προπέλες ασφαλείς από ζημιές – και επίσης προστατεύουν τα πράγματα που μπορεί να συντρίψει το drone.

EACHINE E10Ένα από τα καλύτερα μικρά drones είναι το EACHINE E10, για το μικρό του μέγεθος και την απόδοση πτήσης. Παρά το μέγεθός του, διαθέτει κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως στροφές 360 μοιρών με ένα μόνο κουμπί και λειτουργία επιστροφής στο τηλεχειριστήριο.

Force 1 Scoot 2Για μια μοναδική εμπειρία, ασφαλής και διασκεδαστική για παιδιά όλων των ηλικιών, μία καλή επιλογή είναι το Force 1 Scoot 2 που απογειώνεται αμέσως με μια ελαφρά ώθηση στον αέρα και επιτρέπει σε όλους να πάρουν τον έλεγχο χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια τους.

Propel Star Wars drones

drones


Τέλος, αν μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, τα Propel Star Wars drones είναι φανταστικά από μόνα τους, αλλά λίγο περισσότερο αν είστε οπαδός του Star Wars. Έχουν περάσει μερικά χρόνια από την κυκλοφορία τους, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε σε ικανοποιητική τιμή, αν και οι ποσότητες αποθεμάτων φαίνεται να είναι χαμηλές σε εξαιρετικά συλλεκτικά κομμάτια όπως αυτά.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά τα drones συνιστώνται για ηλικίες 14 ετών και άνω.

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια