Τι σημαίνουν τα φωτάκια στην θήκη των Airpods;

Airpods
Εάν έχετε αγοράσει ένα νέο ζευγάρι AirPods ή AirPods Pro, ίσως αναρωτιέστε τι προσπαθεί να σας πει το φως της θήκης. Το φως είναι πραγματικά χρήσιμο για να δείτε γρήγορα την κατάσταση φόρτισης των AirPods σας.

Ανάλογα με το μοντέλο AirPods, η λυχνία της κατάστασης μπορεί να βρίσκεται εντός ή εκτός της θήκης σας. Εάν χρησιμοποιείτε AirPods πρώτης ή δεύτερης γενιάς, θα βρείτε το φως μέσα στη θήκη, ανάμεσα στα δύο ακουστικά. Απλώς ανοίξτε τη θήκη για να το δείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε AirPοds Pro ή AirPοds με θήκη ασύρματης φόρτισης, η λυχνία κατάστασης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της θήκης, ακριβώς κάτω από το καπάκι. Το φως θα παραμείνει αναμμένο για οκτώ δευτερόλεπτα όταν το τοποθετείτε σε ασύρματο φορτιστή.

Τι σημαίνει όμως αυτό το φωτάκι των AirPοds;

Τα AirPοds έχουν ένα μόνο φως, αλλά μπορεί να αλλάξει χρώμα και να αναβοσβήνει – μπορεί να είναι δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί το νόημα. Παρακάτω θα δείτε τι ακριβώς σημαίνει το κάθε φως (διαφορετικού χρώματος):

  • Λευκό φως (αναβοσβήνει): Αυτό σημαίνει ότι τα AirPοds σας είναι σε pairing mode. Αυτό συμβαίνει όταν πατήσετε και κρατήσετε πατημένο το κουμπί Pairing στο πίσω μέρος της θήκης των AirPοds
  • Amber (με τα AirPοds στην θήκη): Το Amber (ένα χρώμα μεταξύ του πορτοκαλί και του κίτρινου) είναι το χρώμα φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι τα AirPοds σας δεν είναι πλήρως φορτισμένα και ότι η θήκη έχει αρχίσει να τα φορτίζει.
  • Amber (χωρίς τα AirPods στην θήκη): Αυτό σημαίνει ότι η θήκη AirPods δεν είναι πλήρως φορτισμένη και ότι απομένουν λιγότερες από μία πλήρεις φορτίσεις στη θήκη. Αυτό είναι πότε πρέπει να φορτίσετε τη θήκη AirPods σας.
  • Amber (με πηγή ισχύος): Αυτό σημαίνει ότι τα AirPods σας φορτίζονται.
  • Πράσινο φως (με τα AirPοds στην θήκη): Ένα πράσινο φως σημαίνει ότι η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν τα AirPοds σας βρίσκονται μέσα στη θήκη και βλέπετε ένα πράσινο φως, αυτό σημαίνει ότι τόσο τα AirPοds όσο και η θήκη είναι πλήρως φορτισμένα.
  • Πράσινο φως (χωρίς τα AirPods στην θήκη): Εάν βλέπετε ένα πράσινο φως στη θήκη χωρίς τα AirPods, αυτό σημαίνει ότι η ίδια η θήκη είναι πλήρως φορτισμένη.
  • Πράσινο φως (με πηγή ισχύος): Αυτό σημαίνει ότι η θήκη των AirPods είναι πλήρως φορτισμένη και μπορείτε να αφαιρέσετε το φορτιστή.
  • Πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει: Μια λυχνία που αναβοσβήνει γενικά σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει δηλώνει ένα σφάλμα pairing. Εάν το δείτε αυτό, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρετε τα AirPοds σας.
  • Χωρίς φως: Αυτό σημαίνει ότι τα AirPοds σας έχουν αποφορτιστεί πλήρως και έχει εξαντληθεί η μπαταρία. Συνδέστε το φορτιστή για να τα επαναφέρετε στη ζωή.

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια