Θεωρίες συνωμοσίας για τον Τραμπ

Ως γνωστόν, υπάρχουν δύο ειδών Ιστορίες. Το πρώτο είδος είναι η επισήμως αποδεκτή. Το δεύτερο, η αληθινή…
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο
 
Ακολουθούν μερικές από τις… κατάλληλες (δηλαδή όχι ροζ) θεωρίες συνωμοσίας που επινόησε η στήλη, η οποία ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα κυκλοφορούν δεκάδες άλλες και επίσης σίγουρα έχουν κυκλοφορήσει ευλογοφανείς διαψεύσεις και αντικρούσεις πολλών συναφών θεωριών.  
 
Πρώτη και πιο ακραία θεωρία συνωμοσίας όλων είναι να έχει πάθει όντως κορονοϊό ο Τραμπ και τα πράγματα να είναι όπως μας τα παρουσιάζει η αμερικανική κυβέρνηση. Ως γνωστόν, οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν βαρεθεί να ξεπερνούν τον πήχη που έχει τεθεί στο όχι και τόσο ευγενές αγώνισμα της ψευδολογίας.  
 
Δεύτερη θεωρία: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά εμβόλιο ή ακόμα και φάρμακο για τον κορονοϊό και θα παρουσιάσουν ότι ένας από τους ικανοποιημένους και… σωσμένους ασθενείς είναι ο ίδιος ο πρόεδρός τους. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για φάρμακα από τους διάσημους ιαθέντες που τα χρησιμοποίησαν…  
 
Τρίτη θεωρία: Το επιτελείο του Τραμπ έβλεπε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν εξελίσσονται καλά για την υποψηφιότητά του για την προεδρία και σκηνοθέτησε ασθένεια ούτως ώστε να αποσπάσει συμπάθειες από μέρους του κοινού το οποίο τον αντιπαθούσε και δεν υπήρχε περίπτωση να πειστεί για οποιοδήποτε από τα επιχειρήματά του, αλλά εύκολα θα μπορούσε να συμπονέσει κάποιον που ασθενεί από τον μοδάτο και επικίνδυνο κορονοϊό – ακόμα κι αν αυτός μέχρι πρότινος του φαινόταν εξαιρετικά αντιπαθής.  
 
Τέταρτη θεωρία (συνδέεται με τη θεωρία νούμερο τρία): Επειδή γνωρίζει πόσο μετωπική και σφοδρή είναι η σύγκρουση με τους Δημοκρατικούς και τους λιμπεραλιστές και τους «δικαιωματικούς» των ΗΠΑ, φρόντισε να… ασθενήσει, όντας απόλυτα πεπεισμένος ότι η αντίπερα όχθη θα του ευχόταν «ψόφο» – κάτι το οποίο συνέβη και δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση στο αμερικανικό κοινό, το οποίο σε γενικές γραμμές είναι καλοπροαίρετο.
 
Πέμπτη θεωρία: Υπήρχαν πληροφορίες για σοβαρή απειλή για τη σωματική του ακεραιότητα (δηλαδή απόπειρα δολοφονίας) καθώς και της συζύγου του. Ο ιδανικότερος τρόπος για να μείνει φρουρούμενος, μακριά από δραστικό βεληνεκές των όπλων του εχθρού, ήταν να τεθεί σε καραντίνα – κατά προτίμηση σε στρατιωτικό νοσοκομείο.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια