Μόνοι μας, ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ για ότι ήταν και είναι δικό μας.

Γράφει ο Αδης
 
Μου αρέσει η λογική του ερντογαν, δίνει ιδέες. Εμφανίζεται σήμερα ως εκρόσωπος της παλαι ποτέ οθωμανικης αυτοκρατορίας και όλες οι κινήσεις του είναι δικαιολογημένες και λογικές εφόσον αντλεί το νόμιμο δικαίωμα να την υπερασπιστεί.
 
Δέν θα αναλύσω τον θαυμασμό που εκφράζουν προς τους Ελληνες ακόμη και σήμερα λαοί και φυλές σε όλον τον πλανήτη Ωκεανία, Ινδονησία, Αμαζόνιο, Περού, Κινα, Ινδία, Αιθιοπία, Αραβια, Ταλιμπαν, Αινού, Κέλτες, Ινδιάνοι, Αλησία, Αργεντινη κτλ. 
Θα χρησιμοποιήσω τον χάρτη των Παν-Ελλήνων που με μπροστάρη τον Μέγα Αλέξανδρο η Αυτοκρατορία της Αρχαίας Ελλάδος επεκτάθηκε μέχρι την Κίνα. 
 
Και θέλω να αναφέρω οτι το πρόθεμα "Μέγας" στο όνομά του, το προσέθεσαν οι λαοί που κατέκτησε που υποτίθεται οτι τους έσφαξε (κατα κάποιους). 
Οι σφαγμένοι τον αγάπησαν γιατι τους σεβάστηκε και τους εκπολίτησε. Παράδειγμα οι Ινδοί που τους δίδαξε να τιμούν τους νεκρούς και όχι να τους τρώνε. Και εκείνο το περιστατικό με τον Μίκη Θεοδωράκη τότε που τον έπιασαν οι Ταλιμπαν και όταν τους είπε οτι είναι ΓΙΟΥΝΑΝ (Ελληνας) τον φιλοξένησαν, τον σεβάστηκαν και τον άφησαν. 
Σε αντίθεση με πρόσφατους "σταυροφόρους" που πήγαν να τους "εκδημοκρατήσουν". Αυτούς μισούν. 
 
Τώρα, με την λογική ισχύος-επέμβασης προστασίας της αυτοκρατορίας του ερντογαν και η οποία έγινε αποδεκτή απο ΕΕ ΝΑΤΟ και USA, κι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε ότι ήταν δικό μας χιλιετηριδες πριν τους μογγολους προγονους του ερντογαν. 
 
Τα μόνα εμπόδια σε αυτό είναι η πλύση εγκεφάλου που έγινε στους Ελληνες απο δύο πρωθυπουργούς: 
απο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή με το σύνθημα: 
"ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ" 
απο τον Κώστα Σημίτη με το ηττοπαθές ραγιάδικο: 
"ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ". 
 
Ο Αλέξανδρος νίκησε την Περσία την τότε παγκόσμια υπερδύναμη του παρελθόντος, την σημερινή Αμερική ή Ρωσσία αφήνοντας το δίδαγμα οτι Ελληνες μόνοι τους, χωρίς ΝΑΤΟ ΟΗΕ συμμαχους καταφέρνουν το ΑΔΥΝΑΤΟ. 
 
Εάν θυμηθούμε ποιοί είμαστε, εάν θυμημηθούμε πώς είμαστε εκ φύσεως λιγολογοι μοναδικοί πολεμιστες μόνον τότε θα ξαναγίνουμε άξιοι της Ιστορίας μας.
 
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. 
 
Δεν προτείνω να εκστρατεύσουμε εναντίον της Ασίας. 
Ετσι κι αλλιώς οι σχέσεις μας είναι σε καλό δρόμο. 
Αλλα μπορούμε εύκολα να επανακτήσουμε την Ιωνία και να βάλουμε κεφαλικό φόρο (ΧΑΡΑΤΣΙ) σε όλους τους μογγολους της ράτσας του "ανίκητου" ερντογαν. 
 
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΡΘΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, 
ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. 
 
ΥΓ: Xωρίς σκληρά λόγια και σκληρές διατυπώσεις, όπως των πολιτικών! 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια