ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (βίντεο)

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Συζητιόταν πολύ παρότι ο Κούλης όλους τους προηγούμενους μήνες ξακαθάριζε ότι δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ως κι ο ίδιος δήλωσε ξαφνιασμένος δείχνοντας πως τα ώτα του ήταν μάλλον τα τελευταία στα οποία έφτασαν οι διαταγές των παγκοσμιοποιητών να διαγγείλει άρον άρον το γενικό εγκλεισμό.
 
Όχι, ότι η ψύχραιμη κατα τον κυριο Χατζηνικολάου κυρία Λινού νιώθει ότι το lockdown και τα μέτρα είναι αρκετά. Παράλληλα συνεχίζεται η χρήση λανθασμένων επιστημονικών ορολογιών με σκοπό να πεισθούμε ότι ζούμε σε μια πανδημία και να φανούν αυξημένα τα νούμερα και να εντυπωσιαστούμε από αυτά που ονομάζουν κρούσματα.  
 
Το ζήτημα είναι ότι η τρομοκρατία από κάθε πλευρά συνεχίζεται τόσο από την αστυνομία όσο και από το ίδιο το κράτος που φαίνεται πως δεν θέλουν να αφήσουν τους ανθρώπους όχι μόνο να μην έχουν επαφές αλλά να μην μπορούν καν να πάρουν μια φυσιολογική ανάσα. Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη να συγκεντρωθούν ειρηνικά με κοινό σκοπό την άρση αυτών των όχι απλά φασιστικών αλλά εντελώς απάνθρωπων μέτρων.
 
Την νέα εκπομπή του μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Οπως πάντα ο Αγγελος ανέβασε το σχετικο τρέιλερ στο νεοταξικό Youtube.
 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια