ΗΠΑ- Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΗΣ 3-11-2020

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Στις προηγούμενες Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ υπεστήριξα με άρθρα μου την υποψηφιότητα Τραμπ (κόντρα σ’όλα τα συστημικά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και τα φερέφωνα της Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης πραγμάτων), όχι γιατί είχα κανένα όφελος από την εκλογή Τραμπ (ούτε με ξέρει ούτε τον είδα από κοντά τον άνθρωπο) αλλά γιατί ζύγισα, ως κοινός λογικός νους, το τι διακυβεύεται σ’αυτήν και στις άλλες πολιτικές αναμετρήσεις, στην –κατ’ επίφασιν-πρώτη χώρα του πλανήτη, από την οποία πολλά γεγονότα έπονται σ’ όλες τις χώρες της υφηλίου. Και δεν είχα μετανοιώσει (παρά τα ειρωνικά και δηκτικά σχόλια των ντόπιων δημοσιογραφίσκων και τον χλευασμό στο πρόσωπο του Τράμπ, από τότε που ανέλαβε ως τώρα), μέχρι που αυτός ο αθεόφοβος έδειξε την αγάπη του στον γείτονά μας σουλτάνο Ερντογάν. 
 
Καλά τα πήγαινε, πολλά ορθά και καινοφανή έκανε, πολλούς τζιτζιφιόγκους έβαλε στον πάγκο τους, ανόρθωσε το γόητρο του Αμερικανικού λαού, δίωξε Κινεζικά και Γερμανικά προϊόντα, έβαλε φραγμό σε εξτρεμιστικό ισλαμισμό και παράνομη λαθρομετανάστευση κλπ, κλπ. Όμως αυτό τ’ αγκάλιασμά του με τον Ερντογάν δεν το χώνεψα. Μού ‘κατσε στο στομάχι, που λένε. Αλλά φαίνεται πως είναι «χούϊ» του ν’αγαπά τους δυναμικούς, τους ισχυρούς, τους επιβλητικούς Μακιαβελικούς Ηγεμόνες! Ας είχαμε κι εμείς -λέει φίλος- ηγέτες με βαρίδια και πυγμή, που οι κόκκινες γραμμές τους να είναι όντως κόκκινες , πέραν των οποίων να πέφτει άμεσα γερή φάπα και μπουνιά σ ’όποιον τις παραβιάζει. Και ηγέτες που το ΟΧΙ ολόκληρου λαού να μην το μετατρέπουν ετσιθελικά σε ΝΑΙ, για να μας εκτιμήσει και ο Τραμπ αλλά και κάθε ξένος ηγέτης. Με τέτοιους φιόγκους και Μερκελλικά πιόνια πώς να σ’εκτιμήσει ο πλανητάρχης;; 
 
Ας πάμε όμως στην Μάχη των Μαχών της 3-11-2020. Γιατί Μάχη Μαχών; Διότι, φίλοι μου, και πάλιν διακυβεύεται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΥΝΟΜΙΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τόσα άλλα ευγενή στοιχεία που πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν σ’αντίθεση με τους Βαρβάρους. Μεθαύριο λοιπόν γίνεται ιστορική μάχη με τον εκπρόσωπο αυτών των Αξιών (Τραμπ) και τον εκπρόσωπο του αχταρμά της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων (Μπάιντεν). Προγνωστικά και πλάστιγγα γέρνει προς τον 2ο και ήδη τα εν Ελλάδι παπαγαλάκια πανηγυρίζουν για την επερχόμενη βεβαία νίκη του. 
 
Όμως ας θυμηθούν τι πρεσβεύει ο Μπάιντεν και τι συμβούλους έχει δἰπλα του: 
1) Πρωτοσύμβουλός του είναι ο Βοσνιομουσουλμάνος Ελβίρ Κλεμπίκ , τέως στρατηγικός σύμβουλος του Ερντογάν!!! (Ενώ ο Τραμπ έχει Υφυπουργό Άμυνας τον ΕλληνοΑμερικανό Μιχάλη Κράτσιο). 
2) Ο γιός του Μπάιντεν, που τα ΜΜΕ τον ξετίναξαν προ μηνών, εισπράττει εκατομμύρια δολλάρια από Κινεζικές, Ουκρανικές, Γερμανικές και Τουρκικές εταιρείες, οπότε βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τις συμπάθειες κρατών. 
 
3) Η πολιτική παράταξη του Μπάιντεν (Δημοκρατικοί) είν’ αυτή που δημιούργησε τον φονικό πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία και τον ολέθριο (και για μας) κατακερματισμό της, την Αραβική Άνοιξη, την άνοδο του ISIS και ταυτίζεται με την Γερμανία. Ενώ ο Τραμπ έτριψε τα μούτρα της Μέρκελ: Απέσυρε τα στρατεὐματα του από την Γερμανία και θεωρεἰ την Γαλλία πιο αξιόπιστη σύμμαχο του ΝΑΤΟ. (ακούς κ. Μητσοτάκη); 
 
4) Ο Μπάιντεν στηρίζει τους Παλαιστίνιους και ουσιαστικά υιοθετεί την επιθετική πολιτική της Τουρκίας εναντίον των γειτόνων της!! Ενώ ο Τραμπ μπορεί να λέει ότι αγαπά τον Ερντογάν αλλά –γεγονός είναι ότι απέκλεισε την προμήθεια των F-35 και σταμάτησε την χορήγηση ανταλλακτικών στα Τουρκικά F-16 και όλες τις παραδόσεις όπλων στην Τουρκία , σ’ αντίθεση με την «φίλη» μας Γερμανία που έχει αυξήσει μάλιστα τις εξαγωγές της προς Τουρκία και σύντομα της παραδίδει και 6 υποβρύχια , σαν τα δικά μας. Ακούτε Δημοκράτες;;
 
5) Ο Μπάιντεν έπλεξε το εγκώμιο του Στόλντεμπεργκ, γνησίου ανθέλληνος και Δουρείου Ίππου της Γερμανικής πολιτικής εντός του ΝΑΤΟ, ο οποίος είναι υπέρμαχος της πολιτικής των ίσων αποστάσεων και του γκριζαρίσματος νἠσων μας και Αιγαίου πελάγους. Ενώ ο Τραμπ αθόρυβα ενισχύει τις συμμαχίες Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου για να αποτελέσουν φραγμό στα φιλόδοξα κατακτητικά σχέδια του Ερντογάν. Και μεταφέρει τις βάσεις των ΗΠΑ από Τουρκία (Ινσιρλίκ) στην Ελλάδα. Και μας προέτρεψε να διεκδικήσουμε Γερμανικές Αποζημιώσεις του Β’Π.Π. 
 
6) Το Δημοκρατικό Κόμμα του Μπάιντεν χρηματοδοτείται με τεράστιες χορηγίες από Τουρκικών συμφερόντων επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό;
 
7) Ο Μπάιντεν (ως και οι προκάτοχοί του Δημοκρατικοί Πρόεδροι) είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης πραγμάτων, της ανόδου του Ισλαμισμού στη Δύση, των ελευθέρων συνόρων, του έτι περαιτέρω αχταρμά πολιτισμών και της εξαφάνισης εθνικών κρατών. Ας έχουν λοιπόν αυτά υπ’όψιν των οι ΕλληνοΑμερικανοί που ψηφίζουν μεθαύριο, για να μην μετανοιώσουν μετεκλογικά, όπως εδώ πολλοί Έλληνες με τις επιλογές των δικών μας ηγετών, που άλλα ελπίζανε (σύμφωνα με τις κούφιες υποσχέσεις των) κι άλλα έφαγαν μετά στη «μάππα»….
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 
Ρόδος 1-11-2020

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια