Μεταξύ φαιδρότητας και θρασύτητας!

Ερντογάν: Εξοργιστική πρόκληση, θα κάνει πικ νικ με τον Μπαχτσελί στα Βαρώσια. (Αμμόχωστο)
 
Επιμέλεια – Διάταξη από Αντώνη Αντωνά.
 
Μαζί με τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα βρίσκεται στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λέγοντας ότι θα κάνουν όλοι μαζί *πίκ-νικ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 
* 
Αναφέρει ιταμά … 
 
«Ιδού τώρα δόξα τω Θεώ έγιναν εκλογές στην βόρεια Κύπρο. Και ως αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ναι, «Έγινε πρόεδρος ένας *αδελφός μας, που αγαπάει την Τουρκία, που αποδέχτηκε την Τουρκία. Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο». 
 
(Οι ΤΚ του γύρισαν την πλάτη, οι δεκάδες χιλιάδες έποικοι εκ τουρκίας οι οποίοι παράνομα απέκτησαν δικαίωμα ψήφου με δάκτυλο της τουρκικής ΜΙΤ και με εντολή Ερντογάν τον υπερψήφισαν.) 
 
*Ο Τούρκος Τατάρ Ερσίν, πραιτωριανός του Ερντογάν και πρώην κατηγορούμενος από Αγγλικά δικαστήρια για καταχρήσεις… 
 
Είπε επίσης ότι «στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις *αντιπροσωπείες μας, (Γκρίζους Λύκους, Στελέχη της τρομοκρατικής ΤΜΤ, εξτρεμιστές ολίγους ΤΚ και λοιπούς συνοδοιπόρους ..) θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο. Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πίκνικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων». 
 
*Οι αντιπροσωπείες…. και προσκεκλημένοι. Το βιογραφικό τους.  
 
(ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. Ν. Σαρρής) 
 
Πληροφοριακή παρένθεση: Στις 22 Νοεμβρίου 1996, η Κυπριακή Αστυνομία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ εναντίων των: 
 
Χασίμ Γιλμάζ, εποίκου και πρώην στελέχους της ΜΙΤ (τουρκική ΚΥΠ) 
Νεϊφέλ Μουσταφά Εργκούν, εποίκου από την Τουρκία και αστυνομικού του ψευδοκράτους 
Πολάτ Φικρέτ Κορελί, Τουρκοκύπριου από την Αμμόχωστο 
 
Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν, τούρκου εποίκου και επικεφαλής των «Γκρίζων Λύκων» στα Κατεχόμενα 
 
Ερχάν Αρικλί, τούρκου εποίκου από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ο Αρικλί συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Κιργιστάν, αλλά αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν πιέσεων του Τουρκίας. 
 
Ο Ερχάν Αρικλί, γνωστός για την εμπρηστικό του λόγο και την πολιτική του δράση, εξελέγη στην Αμμόχωστο πέρυσι και είναι ανάμεσα στους 21 νέους «βουλευτές» του ψευδοκράτους. 
 
Ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού ήταν ο έποικος πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού Κενάν Ακίν ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Ε/κ ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών δυνάμεων. 
 
Ο Κενάν αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες των ξένων δημοσιογράφων την ώρα που σημάδευε και πυροβολούσε το Σολωμού. Η ιντερπόλ μετά από ευρωπαϊκή απόφαση καταζητεί και τον επικήρυξε με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ. 
 
Ο δολοφόνος του Σολωμού μίλησε πριν μερικά χρόνια σε Έλληνα δημοσιογράφο και ανέφερε με περισσό θράσος: «Τον πυροβόλησα και θα τον πυροβολούσα και πάλι». Μερικούς μήνες μετά, το 2009 κατέβηκε στις ψευδοεκλογές με το κόμμα της Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης και με τους τούρκους εξτρεμιστές Γκρίζους λύκους και εποίκους, να το θεωρούν εθνικό ήρωα! 
 
Συνέχισε ο Ερντογάν…..«Και μαζί με τους *αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο (;) θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι’ αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας;» ανέφερε προκαλώντας για άλλη μια φορά. *Τους βάρβαρους έποικους που κουβάλησε από την βαθύτερη απολίτιστη Τουρκία…. Διότι οι γηγενείς τουρκόφωνοι Κύπριοι μουσουλμάνοι, με την τελευταία μεγαλειώδη συγκέντρωση εναντίον του …του έδωσα το μήνυμα… Άσε μας ήσυχους να ζήσουμε ειρηνικά στα χώματα που γεννηθήκαμε …. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!! 
 
Προσέξτε το πλακάτ δεξιά …. ΝΟ PICNIC OVER THE OTHERS PAIN!!! Με συνθήματα διαδήλωσαν χιλιάδες ειρηνόφιλοι Μουσουλμάνοι τουρκόφωνοι Κύπριοι, στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπως «η Κύπρος είναι κοσμική και θα παραμείνει», «Δεν θέλουμε διορισμένο διαχειριστή», «Με αντίσταση θα κερδίσουμε» και πολλά άλλα, οι Τουρκοκύπριοι διαδήλωσαν κατά του Τούρκου Προέδρου, πέντε ημέρες πριν την κάθοδο Ερντογάν στην Κύπρο. Οι διαδηλωτές βγήκαν την Τρίτη, στους δρόμους με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του ανδρείκελου του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ, ότι θα προωθήσει τα συμφέροντα της Τουρκίας στην Κύπρο. 
 
Τουρκική προειδοποίηση… (Έξω από νεκροταφείο τουρκίας) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! 
 
 
 
 

 

 
Καλέστε λοιπόν πρόεδρε της Τουρκίας, αφού επιζητείτε να γίνετε μέλος της πολιτισμένης Ευρώπης, διεθνή ΜΜΕ και ειδησεογραφικά κινηματογραφικά συνεργεία, στο πικ-νικ της ‘Αλωσης, για να σας προβάλουν ως νέο Μωάμεθ τον πορθητή, στην έρημη κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου. 
 
Και όταν σας ερωτήσουν …Ποιός βομβάρδισε, λεηλάτησε σύλησε και άλωσε, το 1974, αυτή την όμορφη Ελληνική πόλη ανά τους αιώνες. Μιμηθείτε τα τρία συμπαθή πιθηκάκια…, που έγιναν τέσσσερα…. 
 
ΔΕΝ ΜΙΛΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ….. 
 
Και ούτε να θυμώσετε ως συνηθώς, όταν υποβάλλουν ενοχλητικές ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, ειδικά οι ξένοι, διότι τους περισσότερους Τούρκους τους μαντρώσατε… 
 
Ούτε καν να στεναχωρεθείτε …. ΦΕΥ! 
 
Ούτε να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι ….. 
 
Απλά προς απάντηση δείξτε τους τα πιο κάτω προπαγανδιστικά φυλλάδια, που έριχναν το 1974, τα σμήνη των βομβαρδιστικών αεροπλάνων κατά την διάρκεια της … «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ», μαζί με τις απαγορευμένες εμπρηστικές βόμβες ΝΑΠΑΛΜ, που κατέκαψαν χιλιάδες αθώους αμάχους.. 
 

Νοσοκομείο βομβαρδισθέν από τουρκικά αεροπλάνα με βόμβες ΝΑΠΑΛΜ. Ουδείς επιβίωσε… Εξαερώθηκαν οι δυστυχείς …Ούτε τα ιερά οστά τους δεν βρέθηκαν… 
 
6000 άμαχοι δολοφονήθηκαν, 1619 αγνοούμενοι, 300000 γηγενείς Κύπριοι κάτοικοι εκτοπίσθηκαν και με τους μυρίους εισβολείς στρατιώτες σας καταλάβατε το 37% των Κυπριακών εδαφών …..Μια χώρα 82 εκατομ. κατά ενός άοπλου νησιού 500 χιλ. κατοίκων. Γιορτάστε λοιπόν την νέα επική σας ΑΛΩΣΗ … Όπως γιορτάζετε την Άλωση της Κωνσταντινούπολης που 300 χιλιάδες μωαμεθανοί δυσκολεύτηκαν να αλώσουν μια πόλη που υπεραπίζοντο 9000 μαχητές…. Όπως περίπου το ίδιο συνέβη το 1571, όταν 250000 Οθωμανοί, επί ένα χρόνο αγωνίζοντο να αλώσουν την Αμμόχωστο, που υπερασπίζοντο 6-7000 μαχητές …. 
 
Νικάν άδοξον, ηττάσθαι όνειδος. 
 
 
Η νίκη δεν θα φέρει δόξα, η ήττα θα είναι μεγάλη ντροπή. 
 
Κλεομένης, Έλληνας Βασιλιάς της Σπάρτης 
 
(Το 380 π.X., όταν είδε ότι θα μαχόταν εναντίον μιας φούχτας αμάχων στο Άργος και απεχώρησε διότι είχε Στρατιωτική Τιμή!) 
 

 
 

Η σιωπή σας λοιπόν προς απάντηση και ο νοών νοείτω …..! 
Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. Ευριπίδης, 
 
ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! 
 
Από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια