Γρεβενά: Συνάντηση Α. Πάτση με τον Κ. Μουσουρούλη

Γρεβενά: Συνάντηση Α. Πάτση με τον Κ. Μουσουρούλη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, κ. Κωστή Μουσουρούλη πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών, της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, προκειμένου να του εκφράσει την αντίθεση, τόσο του ίδιου όσο και των δύο δήμαρχων της περιοχής, αναφορικά με την εξαίρεση του Νομού Γρεβενών από τις ενισχύσεις του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πάτσης ανέλυσε διεξοδικά στον κ. Μουσουρούλη την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η περιοχή, ενώ αναφέρθηκε «στο πλασματικό υψηλό ΑΕΠ του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας, που αποτελούσε εμπόδιο για την ένταξη των Γρεβενών σε χρηματοδοτικά εργαλεία ενισχύσεων» και υπογράμμισε, «την ανάγκη να αντιμετωπιστούν όλοι οι Νομοί της Δυτικής Μακεδονίας ως ένα ενιαίο σύνολο, ώστε να μην υπάρξει ανισομερής κατανομή των πόρων και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης.»

«Ο κ. Μουσουρούλης άκουσε προσεκτικά τα σοβαρά ζητήματα, που του μετέφερα κατανοώντας τα προβλήματα, που θα δημιουργηθούν και έδειξε θετική διάθεση, ώστε να εξετάσει πιθανές βελτιώσεις που θα μετριάσουν αυτή την ανισότητα σε βάρος του Νομού μας,» επισημαίνει στη γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια